Min kører vasken forårsager bruseren til overløb

October 21

Min kører vasken forårsager bruseren til overløb

Næsten alle hjem er ikke uden sin rimelige andel af vedligeholdelse problemer, og helt sikkert en susende brusebad er en af dem. Sådanne hændelser kræver grundlæggende VVS, der kan udføres med en gør det selv-tilgang, der negerer behovet for at kalde en reparation person; således kan et oppustede gebyr undgås.

Roden af problemet

Hvis din bruser begynder at overflow mens badeværelse synker vandhaner kører, er chancerne du har en træsko, som forhindrer vand i at flyde gennem eller ned den rigtige kanal. Generelt, på grund af kører vasken bidrager til den brusebad overløb, er tilstoppe placeret et sted mellem toilet og badekars hovedlinie som det slutter med den vigtigste kloakledning fører til dit hjem. Hvis dit hjem har to eller flere badeværelser, og hvis disse badeværelse dræn ikke bidrager til en bruser overløb, gøres indkredsning placeringen af tilstoppe der meget lettere.

Slangen

Også kendt som snegle, slanger er lang spoler af metal ledninger, der anvendes i VVS-branchen til at buste op træsko på steder, hvor fjernelse og unclogging et rør er stort set umuligt. Tilstoppe ligger i sådan et sted. Ved afvikling og indsætte sneglens ledninger ind i røret og afhaspning i håndtaget, der gør slutningen tip spiral, River slangen væk tilstoppe. Det eneste problem er længde af slange du har brug for. Slanger sælges på mange hjem forbedring og isenkræmmere i varierende længder, så det er bedst at købe den længst mulige som en ekstra foranstaltning til at sikre, at du har masser af længde til at arbejde med.

Kemiske agenser

Kemiske tilsætningsstoffer anvendt direkte ned i afløbet enten løsne tilstoppe nok til at fjerne det med slangen eller opløse blokeringen helt. Disse er meget stærke kemikalier, der er i krystalliseret eller flydende form og som regel kræver yderligere foranstaltninger såsom at tilføje en kop vand for at sikre, at kemiske gør det at tilstoppe, plus du bliver nødt til at bruge kemiske i vasken og karbad afløb. Uanset hvilken type du købe, altid følge anvisningerne på emballagen til punkt og prikke at undgå ulykker.

Hvis alt andet fejler

Hvis du har gjort din del for at unclog problemet ved hjælp af de tidligere nævnte metoder og bruseren er stadig fyldt, er chancer tilstoppe går ud over dit hjem omgående rørsystem og er beliggende i den hovedlinie førende fra kloakken. Disse linjer er ikke dit ansvar og vedligeholdes af byen eller amt, afhængig af hvor du bor. Du skal kalde din by eller amt utilities direktør og indgive en klage med afdeling.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com