Hvordan til at fjerne muggen meldug lugten fra tøj

October 21

Meldug og skimmel vokser hurtigt i mørke, fugtige steder. Hvis det område, du holde tøj er ikke godt oplyst og har ingen luftcirkulation, kan tøj udvikle en muggen lugt, der er vanskelige at få. Hvis du lader en belastning af vådt tøj i vaskemaskinen eller tørretumbleren, kan lugten være så slemt, du ikke kan forestille mig nogensinde at få det ud. Men der er mange måder at fjerne muggen meldug lugten fra tøj, der er forholdsvis let.

Instruktioner

Hvordan til at fjerne muggen meldug lugten fra tøj

•Vælg en solrig, blæsende dag. Hænge tøj på en tørresnor til luft dem ud. Tilsæt 1 kop hvid eddike til belastning af tøj og hvidvaske som sædvanlig. Tilføje en anden 1/2 kop eddike til skylning. Fjerne tøj fra vaskemaskinen og hænge uden for at tørre.

•Wash tøj med et vaskemiddel, som indeholder klor eller ikke-klor blegemiddel. Vælge en, der er sikker for dit tøj. Teste rengøringsmiddel på en inconspicuous område af dit tøj at være sikker på, de ikke vil blive beskadiget. Hænge frisk vasket tøj uden for.

•Sæt 1 kop dunede skyllemiddel med din almindelige vaskemiddel i en belastning af tøj. Efter din skive propaganderer, lukke det ud og lad tøjet lægges i blød i vaskemaskinen natten over. Starte belastningen om morgenen og lad den køre gennem de regelmæssige cykler, tilføjer en anden kop dunede til skylning.

•Pour en kan af regelmæssige Coca Cola i vandet i din vaskemaskine sammen med din almindelige vaskemiddel. Koks vil fjerne muggen meldug lugte fra dit tøj.

•Tilføj 1 kop Electrosol opvaskemaskine vaskemiddel til din almindelige vaskemiddel. Vask en belastning af tøj med Electrosol kan fjerne pletter samt muggen lugt.

•Tilføj 1 kop bagepulver til så regelmæssigt mængden af vaskemiddel i vaskemaskinen og vask lugt væk.

•Brug Purewasher, Febreze eller tidevand i din vaskemaskine. Ikke kun gøre de fjerne muggen, mug lugt i tøj, men de slippe af med lugten i din vaskemaskine.

•Sæt elektriske affugtere i skabene og andre områder, at tøj er lagret for at fjerne fugt og forhindre muggen lugt. Holde DryZit krystal indehavere eller DampRid i skabene at holde tøj meldug-fri. Duftende breve i skuffer kan også hjælpe.

Tips & advarsler

  • Fjerne muggen ildelugtende tøj fra toiletter og andre områder, du gemmer tøj. Rengøre områder med blegemiddel eller andre skimmel flyttefirma før du udskifter behandlede tøj.
  • Strømmer både eddike og bagepulver sammen i en belastning af tøj kan være ineffektivt, som de kan annullere hinanden. Undgå at blande alle rengøringsmidler eller andre rengøringsmidler, der indeholder blegemiddel med dem, der indeholder ammoniak. Giftige dampe kan medføre.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com