Sådan installeres et badeværelse hane afløb & Trap

October 21

Sådan installeres et badeværelse hane afløb & Trap

Installation af et badeværelse hane afløb og fælde kan teknisk set betegnes som VVS, men det er sådan en simpel job, nogen kan gøre det. Du kan spare hundredvis af dollars ved at blot gøre det selv i stedet for at opfordre tjenestegrene af en professionel blikkenslager.Kits er tilgængelige på de fleste større hjem forbedring butikker, der giver dig med alle de dele, der er nødvendige for at installere disse fittings. Disse kits er billig, generelt koster $8-$15 hver. Det eneste værktøj kræves for dette job er et par af VVS tænger.Det er vigtigt at et afløb og fælde er installeret korrekt. Formålet med fælden er, at holde små mængder af vand på alle tidspunkter at holde ildelugtende kloakken gasser fra hjemmet. Manglen på en fuldt fungerende fælde ville ikke kun lugter dårligt, det kunne også være en sikkerhedsrisiko.

Instruktioner

•Forbered vasken til at modtage afløb og fælde. Hvis det installeres som en erstatning for ældre dele, fjerne den gamle afløb og fælde ved at løsne møtrikker på begge ender af fælden med en VVS tang, derefter trække det ud af sted. Fælden vil indeholde vand, så Anbring en spand under afløbet til fange enhver væske, der strømmer ud. Endelig, løsne afløbsrør ved at dreje det mod uret i hånden, og trække det væk fra vasken.

•Installer afløbsrør fra afløb og fælde kit. Simpelthen line det op med hul i bunden af vasken, og drej det med uret i hånden indtil det er helt sikret på plads. Stramning det så vidt muligt i hånden er passende. Forsøger at gøre det yderligere ved hjælp af tænger kan resultere i brud.

•Fit trap til hver ende af drænrør. Der vil være en metal eller plastik møtrik, der strammer omkring hver af rør, hvilket resulterer i en sikker montering. Som før, stramme disse nødder så vidt muligt i hånden. Afhængigt af din hånds styrke, kan du ønsker at give nødder en ekstra pedalarmen ved hjælp af tænger sikre du har en kobling, der ikke vil lække eller komme løs over tid. Kontroller, at du ikke over spænd møtrikken, da disse rør er relativt delikat.

•Test afløb ved at dreje hanen i flere minutter. Kommer tilbage og observere hver af fittings. Hvis de er utætte, eller du ser vanddråber danner på forbindelserne, stram dem yderligere indtil den lækage stopper. Ellers kan du antager tilslutninger er solid, og jobbet er færdig.

Tips & advarsler

  • Trække på hjælp fra en anden person. To sæt af hænderne gøre dette job meget lettere.
  • Installere aldrig et afløb uden en fælde, dette er imod bygning kode og kan være farlige.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com