Egenskaber af sukkerroer frø

October 22

Egenskaber af sukkerroer frø

Bederoefrø er ikke en enkelt frø. Sukkerroer frø findes i stedet, næsten altid i klynger blandt bladene af en moden sukkerroer anlæg. Mens nogle virksomheder, der sælger frø adskille sukkerroer frø, er klynge af frø funktionelle i naturen, da det øger chancerne for en sætteplante spiring selvom nogle frø i klyngen er rådne. En vellykket frø klynge kan spire flere planter.

Udseende

Sukkerroer frøene er små og knobby. De er lys til mørk brun da tørret, og deres overflader er hornede og ujævn. Rådne sukkerroer frø vil have en squishy tekstur og kan være grøn eller misfarvet, mens sunde frø, der kan plantes bør føle sig hårdt og har en mørk brun udseende.

Plantning

Når sukkerroerne frø vokser i naturen, falder de fra bladene af moderplanten og jord i nærheden. Som et resultat, sukkerroer planter behøver ikke en stor mængde plads til at vokse og kan ikke sprænge gennem jorden hvis begravet dybt. Sukkerroer frø vokse bedst når de plantes ca ½ tomme under jorden, 2 inches fra anlægget næste i temperaturer på mellem 50 og 85 grader Fahrenheit. Plante frøene flere uger før den endelige sene vinter fryse. Sukkerroer frøene spire normalt i det tidlige forår.

Spiring

På grund af deres tæthed tage sukkerroer frø ofte flere uger at spire og spire under jorden. For at øge deres chancer for spiring, at suge frø i 24 timer i koldt vand før plantning. På denne måde til at fremskynde den naturlige voksende proces, som sukkerroer frø absorberer fugt fra jorden.

At opnå sukkerroer frø

Den bedste måde for begyndelsen gartnere at skaffe sukkerroer frø er at købe dem fra en haven butik eller en online leverandør. Du kan høste din egen sukkerroer frø fra en afgrøde af voksen roer ved at fjerne dem fra bladene, men du har brug for en stor beet afgrøde at få nok frø klynger for at plante flere nye rækker. Forsøg ikke at adskille frø på egen hånd, da du kan beskadige dem. Hvis du er plantning frø fra en eksisterende afgrøde, blot genplante klynger.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com