Prydtræer for North Carolina

October 22

Prydtræer for North Carolina

Prydtræer egnet til brug i North Carolina har forskellige aspekter, der gør dem ønskeligt for landskabet. Nogle besidder attraktive blade, mens andre er blomstrende arter af stor pryd værd. Barken af nogle passende for North Carolina,---som henhører under USA 's landbrugsministerium plante hårdførhed zoner 6 til 8---træer er blandt artens bedste kvaliteter.

Østlige Redbud

Østlige redbud (Judastræ canadensis) er en lille dekorative træ indfødte til vestlige North Carolina. Østlige redbud vokser til 30 fod, men har bredder så stor som 35 fod. Træets bedste pryd facet er dens blomster, som opstår tidligt i foråret. Blomster blomstre på en redbud forud for enhver udvikling af blade, med den blomstrer åbning selv på stammen og ældre grene af træet. Østlige redbud blomster er en lilla-pink mix og vokser i klynger af fra fire til otte individuelle blomster. Træet har typisk en kort stamme, der opdeler tæt på jordoverfladen i flere grene. Østlige redbud har hjerteformede blade, der i gode år bliver lyse gule kommer efteråret. Vokse østlige redbuds i små Lunde i North Carolina, eller bruge den ene som en terrasse træ.

Blomstrende kornel

Hver sæson i North Carolina år bringer et nyt aspekt af den blomstrende kornel (Cornus florida) i front, begynder vinteren med den mørke, klodser bark. I foråret blomstrer de små pryd arter med små blomster fremhævet af fire meget større, hvid modificerede blade kaldes dækblade. I sommeren udbytte blomstrende kornel blomster røde frugter, der forbliver på træet ind i vinteren, hvis fuglene ikke spiser dem på forhånd. Efterår blade er en rød til lilla nuance, der University of Connecticut Plantedatabasen noter kommer tidligt og varer gennem det meste af efteråret. Blomstrende Kornel er lille nok på omkring 30 fod til brug på din terrasse eller langs skov kanter, men pynt nok til at stå alene som en modellen plante.

Floden Birk

Peeling, farvet bark af floden Birk (Betula nigra) er så attraktive, multiple-trunkeret prøver er ønskeligt til pynt, ifølge North Carolina State University andelsselskab forlængelse. Floden Birk trives i fugtige steder, hvilket gør det til et nyttigt værktøj til at kontrollere erosion ud over dens ornamentale karakter. Floden Birk vokser til 80 fod, med mørke, grønne blade, der bliver gule før slippe. Træet er hjemmehørende i de fleste af North Carolina; Det er den ene birch kunne håndtere dyrkningsforhold og klima i syd, i henhold til den "nationale Audubon Society Field Guide til træer: Eastern Region." Plante floden Birk som en græsplæne træ, eller bruge det i nærheden af enhver damme på din ejendom, hvor dens eksfolierende bark vil afspejle ud overfladen.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com