De bedste Patio design

October 22

De bedste Patio design

Ved hjælp af terrasse plads til udendørs afslapning og spisning virker godt hvis terrassen er placeret korrekt. For eksempel, en gårdhave beliggende uden for et soveværelse område kan ikke modtage en masse brug. En bedre placering kan være uden for et køkken eller alrum. Overvej din familie aktiviteter at forestille sig de bedste design og en placering til en gårdhave. På sydsiden af huset markedsføring er et godt valg at få maksimale solen.

Rigelig plads

Opret terrassen med passende dimensioner. Begrænset plads gør det vanskeligt at omfatter en grill og spisebord. En god størrelse terrasse kræver omkring 12 fod af 20 fod af værftet plads. Hvis det er muligt, besøg i boliger af venner til at måle deres terrasser. De fleste patios ser pænere med en landskabspleje grænsen, hvilket kræver ekstra plads.

Plads til Active Living

En gårdhave design kan give det til at fungere som en udendørs rum. Siddepladser områder og madlavning plads er nødvendig, og det er ofte klogt at medtage en veranda dækning. Din familie kan stadig grill ud eller nyde udendørs spisning ved let regn eller under middagssolen med et tag på plads. Hvis terrassen har et tag, kan du overveje at omslutter den ene væg til oplagring eller til placering af en tv- eller cd-afspiller under parterne. Afsnittet opbevaring væg kan hus grilling udstyr og forsyninger.

Ret tag

Den bedste gårdhave tag supplerer strukturen hus. En pergola-type tag fungerer godt på en strand hjem eller high-tech house. I mange tilfælde dog skal gårdhave tag forbindes med hus tag at se passende. En mulighed er at designe en hip tag over terrassen hvis gårdhave tag ikke vil deltage i huset. Et tag design, der giver god curbside appellere forringer ikke hjems værdi.

Materialer af høj kvalitet

Materialer af høj kvalitet er bedst. For eksempel, du måtte ønske at installere cedar gitter på ét eller to vægge og cedar ryster på taget. Undgå at tilføje billige materialer, såsom rå krydsfiner eller bølgepap plast. Investere tid i at designe generøse udhæng og en tagrender system, der blander perfekt med hjemmets eksisterende udhæng. En simpel firkantet gårdhave med en A-frame tag bør se opskalere og original til hjemmet byggeri.

Høj kvalitet gulvbelægning

Porcelæn keramiske fliser og flise over beton er eksempler på kvalitets gulv til en gårdhave. Undgå at bruge en almindelig beton patio overflade, hvis budgettet tillader pænere gulvbelægning. Skønheden i en gårdhave gulve giver en masse stemning. Du kan installere trægulve til solbadning i en del af terrasse; dette område kan stå åben og udækkede året rundt. Et træ terrasse gulv er et ideelt sted for lounging stole hvis hjemmet har en pool, også.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com