Kan du sætte chok eller alger renere i en saltvands-swimmingpool?

October 22

Vand kemi for en salt-vand filtersystem er designet til at være lettere end de fleste andre filtrering typer. Vedligeholdelse af systemet, men er anderledes end for en traditionel klor-baserede pool filter. En saltvands system producerer sine egne klor, som er generelt mindre barske på menneskers hud. I sjældne tilfælde af alger breakout muligvis en klor-shock dog tilføjes manuelt.

Saltvand forskel

Den markante forskel mellem en havvands filtersystem og en standard klor-baserede pool er mængden af kemikalier i vandet. Nogle overjordisk puljer kan have så meget som 10 dele per million (ppm) af klor i poolen på ethvert givet tidspunkt. En saltvands system men bruger mindre klor og aldrig har mere end 1,0 ppm af klor i vandet, mens du holder det lige så steriliseret. Klor er mere stabil i en salt-vand filtersystem og der er ikke behov for algedræbende enten. Nogle kemikalier er nødvendige, fordi de lave klor niveauer ikke påvirker de andre aspekter af vand kemi, alkalinitet og pH.

Alger Cleaners

I en saltvands system er der ingen grund til at bruge algaecide produkter. En alger renere gør lidt for forsvinden af alger når det danner. Det er bruges mere som en forebyggende vedligeholdelse værktøj i klor-baserede pool systemer; Det bruges ikke til saltvands systemer. Derfor, hvis alger bør blomstre i din pool, chokerende er den eneste fornuftige fremgangsmåde, ikke algedræbende. En af fordelene ved en saltvands system er, at færre kemikalier er nødvendige, herunder brugen af algaecide, som selv i en klor system er valgfri.

Hvornår kræves chok?

Saltvands-systemer er designet med tanken om, at filteret kan være nødvendigt at arbejde hårdere for at holde vandet rent på nogle punkter i løbet af sæsonen. Vand er sværere at desinficere i varmere temperaturer og efter store mængder nedbør. I de fleste tilfælde vil du aldrig nødt til at tilføje chok til puljen, fordi filteret genererer nok klor for at løbende holde den ren. I tilfælde du skal tilføje chok, men vil det ikke påvirke din havvands filtersystem.

Chok

Du vil nødt til at chokere pool i sjældne hændelser efter kraftig regn, tung svømmer forbrug eller nogle andre uheld hvor snavs falder i din pool og gør vandet grumset. Uanset filtersystem er chok det første middel at ødelægge swimmingpool fyldt med alger. Stød bruges til hurtigt rejse klor niveauer i dit vand i et forsøg på at befri din pool af overdreven bakterier, bakterier og alger før de bliver større problemer.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com