Locust Tree med lilla Blooms

October 22

Der er to slags træer, der går af navnet locust--Tretorn (honning johannesbrød) og Robinie (johannesbrød). De ligner hinanden i udseende og er begge medlemmer af familien ært, en familie af planter, der løser kvælstof. De indeholder bakterier i deres rodsystemer, at omforme atmosfærisk kvælstof i en form, der anvendes af træet. Der er ingen sorter af Tretorn med lilla blomster, men Robinia har flere arter og sorter med blomst farver fra hvid til dybe rødlig-lilla.

Robinia Pseudoacacia

Robinia pseudoacacia eller black locust, arter bærer hvide hængende blomster. Men bærer mindst én sort lilla blomster. "Lilla Robe" er et træ med en rund baldakin, der vokser til omkring 40 fod høj, og det bærer bronzefarvede-røde blade om foråret. Det blomstrer lidt tidligere i foråret end arterne, og blomsterne er dybe rødlig-lilla. Det er også kendt som "Pink kaskade," "Rouge Cascade" og "Casque Rouge." Sorte græshopper er hårdfør i US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 3 til 8. Den lige arten, Robinia pseusdoacacia, er invasiv i nogle områder.

Robinia Neomexicana

Robinia neomexicana eller New Mexico johannesbrød, er en art med få eller ingen navngivne sorter. Det er en lille tornede træ at nå 15 til 25 fod høje under ideelle betingelser. Det tolererer basisk jordbund og tendens til at vokse på høje højder. Det er rhizomaceous og vil danne krat, hvis nye vækst fra rødder ikke er trimmet. Af denne grund har det ofte betragtes som en stor plante for erosion control. New Mexico locust bærer hvide til lavendel hængende blomster, der udsender en let duft. De vokser godt i USDA zoner 4 til 9.

Robinia Hispida

Robinia hispida kaldes Hvas locust fordi grenene og bladstilkene er dækket med en rødlig-brun, børstehåret pubescence. Det er også kendt som rose akacie eller rose locust. Det er en busk lille træ at nå kun 10 fod høje, og det gør ikke indstille frugt. Den bleg rosa til dyb lavendel blomst klynger er 2 til 4 inches lang, og det er hårdfør i USDA zoner 5-8. I nogle områder af USA er dette træ anses for invasive.

Robinia x Ambigua

Robinia x ambigua menes at være en krydsning mellem Robinia pseudoacacia og Robinia hispida. Den lige arter bærer bleg lavendel blomster, men kultivar "Idaho" (undertiden kaldet "Idahoensis") er forsynet med levende rødlig-lilla duftende blomster. Mange planteskoler overveje dette træ det samme som Robinia pseudoacacia "Lilla Robe", og der er stadig stor forvirring overalt i handelen. Det er hårdfør i USDA zoner 3 til 8.

Robinia x Slavinii

Robinia x slavinii er også kendt som Robinia x margaretta og er en krydsning mellem en type af Robinia hispida og Robinia pseudoacacia. Den lige arter bærer bleg lavendel blomster, som gør forskellige "Hillieri," Hvis lavendel blomstrer er let duftende. Dette træ når 15 til 30 fod i højde, blomster stærkt og er ikke modstandsdygtig over for blæsende steder. Imidlertid det tolererer våd jordbund og tørke-resistente. Det er hårdfør i UDDA zoner 5-9.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com