Hvordan til at fylde en plante Pot

October 22

Hvordan til at fylde en plante Pot

Om du dyrker blomster eller grøntsager, enårige eller stauder, er fylde plante pot med både den rigtige jordbund og de rigtige planter afgørende. Urtepotter er ikke bare den typiske ler blomsterkrukke; de kan omfatte plast eller træ plantageejere, hængende kurve og håndlavede Potter lavet fra plastik opbevaring bøtter. Uanset hvilken type af pot vælger du, korrekt plantning er det mest afgørende komponent til et succesfuldt potteplanter have.

Instruktioner

•Kontrollér bunden af beholderen til drænhuller. Bore et til fire ¼-tomme huller i bunden af potten, hvis det ikke allerede leverer dræning.

•Mix en langsom frigivelse gødning med et jord-mindre potning mix. Brug gødningen anbefales til planterne du vokser eller bruge en all-round gødning til den sats, der anbefales på etiketten. Jord-mindre medier indeholder normalt sphagnum, perlite, kompost eller andre lignende ingredienser til at give en veldrænet mix for potteplanter.

•Fyld puljen halvt fuldt med potning blandingen, drys derefter med vand for at fugte det. Udfør fyldning pot til inden for en tomme af fælgen.

•Plant din Planteskole transplantationer i puljen. Generelt, de fleste planter er fordelt i beholdere på halv den anbefalede afstand på etiketten plante. For eksempel, er planter med en anbefalet afstand på 6 inches fordelt 3 inches fra hinanden i en gryde. Plant transplantationer på den samme dybde som de var i deres Planteskole Potter.

•Arrange prydplanter i puljen, så hver enkelt er let synlige. Plante høje planter i midten af gryden, korte planter omkring den højere ene, så planten trailing planter rundt om kanterne.

•Kapacitet potning blandingen umiddelbart efter plantning. Vand fra toppen, indtil overskydende fugt begynder afløb fra bunden.

Tips & advarsler

  • Planter kræver sjældent mere end 10 til 12 inches af jord dybde. Læg et lag af knust dåser, plastflasker eller andre fyldstof materiale, i dybere Potter, og derefter placere jorden på toppen. Dette gør puljen lettere og sparer pottemuld.
  • Undgå at placere planter med forskellige lys eller vand krav i den samme gryde. Mindst én plante vil lide under disse forhold.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com