Sådan fjerner Plumeria blomster fra stilke

October 23

Sådan fjerner Plumeria blomster fra stilke

Plumerias er tropiske træer, der producerer duftende blomster i nuancer fra hvid til dyb mørkerød. Den første plumeria blev introduceret til Hawaii fra sit oprindelige Mellemamerika i midten af 1800-tallet. Selv om det ikke er hjemmehørende i Hawaii, har blomster af dette træ længe blevet gjort til leis. På tidspunktet for offentliggørelse lister University of Hawaii 40 sorter af denne plante. Plumerias er meget følsomme over for frost og kræver en moderat høj luftfugtighed, hvilket gør dem svære at vokse i klimazoner uden for troperne. Det er nemt at fjerne blomsterne fra stilke til at bruge som udsmykning.

Instruktioner

•Søge for fuldt åbnet blomster på et producerende træ i de tidlige morgentimer. Vælg blomster, der føler sig tyk og voksagtig. Bruge en stige til at plukke blomster mod øverst del af større plumeria træer, fordi de bedste blomster ofte findes på denne placering.

•Grasp bunden af blomsten stammer forsigtigt og slæbebåd let for at fjerne det fra blomst klyngen. Det vil nemt glide af. Drop blomsterne i en kurv.

•Sæt blomster i en salatslynge og skyl dem med en lys dug af køligt vand før du strengen dem ind på en lei eller bruge dem til andre formål. Dug vil bidrage til at fjerne enhver insekter og holde blomsterne frisk.

Tips & advarsler

  • Mange sorter af dette træ indtaste en hvilende periode falder gennem foråret og ikke blomst på tidspunktet, så vælg dine plumeria blomster i løbet af foråret gennem sommeren.
  • Plumeria blomster vil vare fra en til tre dage når du foretager dem i en lei, afhængigt af sorten på træet.
  • Undgå blomster du finde på jorden, fordi de er ældre end blomster, der forbliver på træet og ikke holder så godt. Faldne blomster kan også havnen insekter.
  • Kronblade af fuldt dannet blomster, især hvide sorter, kan blive skrøbelige og kan rive ud når du samle dem. Altid forstå blomster nedenunder deres kronblade, på deres base.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com