Hvordan at justere en Singer Symaskine Model 3116

October 23

Sangerens 3116 symaskine er en grundlæggende indledende niveau symaskine. På $150 er 3116 en billig måde at udføre grundlæggende syning operationer. Selv om det er en grundlæggende enhed, har det flere praktiske funktioner, såsom dens 18 forskellige Syning mønstre. Det omfatter også en automatisk nåletråder, en 25-års garanti og en robust metalramme. Det bruger en klasse 15 spolen. 3116 har flere justerbare funktioner at skræddersy maskine til din komfortniveau.

Instruktioner

•Sæt en mønt i slidsede skruen på toppen af maskinen, direkte over på trykfoden. Drej mønten med uret for at øge trykfoden mund pres for tungere stoffer. Drej mønten mod uret til at formindske trykfoden mund pres for lettere tekstiler.

•Drej nummererede skiven på toppen af maskinen med at falde til symaskinen spændinger eller mod uret til at øge spændingerne. Hvis maskinen laver stor rodet sløjfer, øge spændingen. Hvis maskinen er ikke at fuldføre stingene, mindske spændingerne. Generelt, vil den korrekte indstilling være mellem nummer 3 og 5 på skiven.

•Træk tabellen flytbare syning på bunden af enheden væk fra resten af maskinen, parallelt med maskinens arm. Flip hængslede spolen døren i bunden af stingpladen ned og væk fra maskinen. Træk spolen sag ud af maskinen.

•Holde den tråd, der fremgår af bobbin sag og bounce bobbin sag let op og ned. Spolen skal frigive omkring en tomme af tråd. Hvis det afvikler af mere end en tomme, drej justeringsskrue under tråd hul med uret og teste igen. Hvis det afvikler for lidt, drej justeringsskrue mod uret og teste igen.

•REINSTALL bobbin sag, lukke spolen døren og skub tabellen syning tilbage på plads.

•Drej stinglængde ringe på frontpanelet af maskinen med til at skabe større sting med maskinen eller mod uret til at oprette mindre Sting. Generelt anvendes større masker i tungere stoffer, mens mindre sting bruges i lettere vægt stof.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com