Hvordan man dyrker Hydrangea Anomala Petiolaris

October 23

Hydrangea anomala petiolaris er en løvfældende klatring hortensia, som vokser i U.S. afdeling i landbrug hårdførhed zoner 4 til 8. Dens hvide, duftende blomster blomstre i foråret og sommeren. Den kan plantes som bunddække nåede 200 fod i længden, eller en træ, mur eller et espalier som en klatring vinstokke, der kan nå op til 50 fod ved at knytte sine luftrødder struktur. Efter blomstrende, vil dens hjerteformede mørke blade stadig tilføje farve til din landskab indtil efteråret, når bladene skifter til gult.

Instruktioner

•Vælg en område i jeres hjem landskab, helst på den nordlige eller east side af dit hjem, som vil give hortensia halvskygge med nogle sollys. Jorden skal være veldrænet og fugtig.

•Dig et hul to gange størrelsen af rodsystemet. Placer hortensia i hul på samme niveau i objektbeholderen børnehave. Opfyldning, stampemaskiner jorden omkring rødderne. Vand dybt.

•Kapacitet 1 tomme en uge i løbet af vækstsæsonen eller mere hvis varmt vejr fortsætter og nedbør er utilstrækkelig. Anvende en 3-tommer lag af muld til at opbevare fugtig jord, mindske kunstvanding og kontrol rødder.

•Fjern alle døde eller beskadigede blade og grene under den voksende sæson. Beskær som nødvendigt at holde klatring hortensia pæn eller breder sig i områder, du ikke ønsker at gå.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com