Hvordan du forbereder en køkkenhave

October 24

Hvordan du forbereder en køkkenhave

Voksende din egen grøntsager er utrolig givende. Ikke blot vil du have adgang til rene friske varer, men du sparer også penge og ressourcer. Mens pasning af en have kan virke skræmmende i starten, at hele processen er nemmere end du tror. Læs videre for at lære hvordan man forbereder en køkkenhave.

Instruktioner

Dyrknings hvilke grøntsager er passende for klimaet i dit område. Dette er især vigtigt, hvis du planlægger for en udendørs køkkenhave snarere end en dyrkes i beholdere. Hvis du bor i et område udsat for frost eller kraftig regn eller vind, skal du kigge efter grøntsager, der ikke knækker let. Planter, der vokser i nærheden af gulvet, i stedet for vertikalt, er dit bedste valg i disse tilfælde.

•Decide på et lille udvalg af grøntsager i stedet for at plante kun én eller to frø af hver art. Det er bedre for din jord (du bør skifte planter hvert år for at beskytte den kvalitet og rigdom) og øger også chancerne for succes, især hvis dette er din første have og du ikke har nogen erfaring voksende forskellige arter.

•Fertilize jorden mindst en uge før den faktiske plantning. Du kan gøre med gylle, plant food piller eller kommercielle jord. Hvis du forbereder en udendørs garden, Sørg for du Bland jorden godt og lad det luft før du tænder det og bland igen. Gentag dette hver to til tre dage indtil tidspunktet for udplantning.

•Plant frø af grøntsager, der har nogle lighed, såsom voksende samtidig, de samme behov for jord og pleje eller den samme nødvendige mængde plads under vækst. Dette vil gøre det lettere at håndtere skadedyr og planlægge høst og genbeplantning.

Tips & advarsler

  • Undgå kemikalier for at beskytte din have. I stedet, kigge efter økologisk pest kontrolmuligheder.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com