Hvordan installerer jeg en loft stråling dæmper?

October 24

Hvordan installerer jeg en loft stråling dæmper?

Loft stråling dæmpere er installeret som en af komponenterne i en samlet brand sikkerhed plan. De bruges til at forhindre overophedning af en brand, bør en forekomme, alvorligt skader tag strukturer af bygninger. Lofter med disse spjæld installeret siges at være "brand-rated" ved at have virkningen, afstrygning ud spredning af brand, der når loftet gennem andre store åbninger, såsom grill eller diffusorer. De gør det ved at lukke deres flaps, derved at slukke flammens lufttilførsel og kvælende flammen. Loft stråling spjæld er relativt simple enheder, som skal være installeret korrekt for at gøre deres job.

Instruktioner

•Vælg loftet du ønsker at installere spjæld i området. Find det i midten af loftet og/eller så nær til nogen andre store åbninger, såsom grill eller andre service åbninger som muligt. Identificere de to tilgængelige loft strøer mellem som enheden vil blive monteret.

•Tag enhed fra sin emballage og udseende for at sikre alle dele opført på kit's del er til stede. Trække vingerne af spjældet op og sammen ind i "åben" position. Installer den smeltelig forbindelse mellem to fjederspændingen wire klip, henviser til diagrammet til din enhed model. Hvis din enhed har faner i stedet for wire clips, installere linket smeltesikringer og bruge hammeren til let tryk og bøje fanerne i stand til at sikre linket.

•Measure og mark steder på loftet bjælker hvor du ønsker den to L-formet 1-tomme af ½-tommer bøjler for spjældet skal monteres i. Vedhæfte bøjler bruger nummer otte metalplade skruer, bolte eller stål nitter, afhængigt af kode krav, producent anbefaling eller personlig præference. Bruge mindst to skruer, en i hver ende, på hver L-formet bøjle og meget mere, hvis koden kræver det.

•Installer andre montering vinkler til spjæld-boksen. Brug boksen spjæld sider, der ikke har en medfølgende flange. Vedhæfte disse montage vinkler 5/8 tommer fra bunden af boksen eller selv med andre flanger med metalplade skruer. Den vigtige faktor er at følge fire koder i dit område. Brug mindst to skruer pr. montering vinkel.

•Lift og mount samlingen Brandspjældets ind i sin rede beliggenhed mellem loftet strøer på montering vinkler. Tjek den monterede forsamling for robusthed for at være sikker på det er en solid mount. Gennemgå installationen diagrammer for at bekræfte det er monteret pr. kode og sikkert.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com