Hvad er den røde frugter på Cactus?

October 25

Hvad er den røde frugter på Cactus?

Den røde pitaya kaktus (Hylocereus undatus) vokser vildt i tropisk Amerika, fra det sydlige Mexico til Brasilien, og rejser under mange dramatiske aliaser herunder dragon frugt, jordbær pære og nat - blooming cereus. Denne kaktus producerer røde bær-lignende frugt på sin tre-sidet stilk. I århundreder, latinamerikanere har spist pitaya frugt og i den senere tid, dens popularitet har spredt sig til internationale markeder. Både Israel og Viet Nam vokse pitayas kommercielt og eksportere frugt.

Beskrivelse

Hvis du forestiller dig en ivy vinstokke krydset med en Christmas cactus, har du pitaya. Den hurtig voksende pitaya kaktus i mange-forgrenede, ende stængler op til 20 fod lange. Mens de fleste pitaya stængler har tre sider, har nogle fire eller fem. Denne flerårige grøn har normalt pigge, selv om nogle sorter er rygrad. Kaktus bruger sine luftrødder vedhæfte og kravle. I naturen, cactus i sidste ende bliver en tæt masse af stængler, men avlere beskære dyrkede pitaya.

Blomster

PITAYA blomster blomstre kun om natten. Hvis du er i området, vil du ikke gå glip af den prangende display. De klokke-formede hvide blomster er enorme--nogle 14 inches lang - med en stærk, dejlige duft og cremefarvede støvdragere. De fleste pitaya blomster bestøve sig selv, selv om flere arter kræver befrugtning fra en anden pitaya kaktus. Blomsterne er spiselige--kogt og spist som grøntsager - som er den ruby frugt, de producerer.

Frugt

PITAYA frugt ligner store, hårde jordbær. Rød og aflang, "dragen frugt" toppe på mere end 4 inches lang. Den tykke skræl er ofte forsynet med pigge og dem, plukke det bære tunge handsker. Du slice Åbn frugt til at finde en hvid eller rød indeni--afhængigt af vifte af cactus--med talrige små sorte frø. Frugten modnes på vinstokken og holder i op til to uger i køleskabet. Spise pitaya frugt frisk eller bruge den frosne frugt til syltetøj, juice eller ice cream.

Kultur

Dem, der bor i tropisk eller subtropisk klima kan plante pitaya i baghaven. PITAYA kaktus kræver fuld sol, temperaturer mellem 65 og 77 grader og beskyttelse mod frost. Køb og plante stammer segmenter op til 15 inches lang, og planen om at opføre en stærk espalier for disse hurtig-voksende planter. En ældre plante producerer omkring 220 pounds af dragon frugt hvert år for op til 20 år.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com