Hvad kan jeg gøre, hvis min værftet er ujævn med huller?

October 25

Hvad kan jeg gøre, hvis min værftet er ujævn med huller?

En gård, der er lavet ujævnt med huller er en, der er irriterende at gå på og at klippe. Hvis din værftet har mange små fordybninger, der gør det urolig til at styre, tage skridt til selv det. Mens aften ud et værft, der har huller i det kan tage flere år, resultatet er en græsplæne med en glat udseende og en behagelig konsistens.

Top Dressing

Hvis hullerne er mellem 2 og 4 inches dyb, de er forholdsvis milde og kan håndteres let på din egen. Simpelthen fyld hullet med 1 til 2 inches af muld og frø det i starten af vækstsæsonen. Gøre dette til et eller to år, indtil mængden af jord, som du lægger i niveauer værftet. Denne metode kaldes top dressing, og det er en enkel og pålidelig måde at tage sig af et mildt ujævn græsplæne på egen hånd.

Core dyrkning

Hvis huller i græsplænen ikke er dyb, men rigeligt, mener core dyrkning. I core dyrkning trækker en maskine stik af jorden ud af din græsplæne, forlader små flasker af jorden hele værftet. Derefter stikkene er brudt med et rake og huller i græsplænen er fyldt med et fint organisk forbindelse før der tilsås. Dette tjener til at give din plæne et betydeligt selv udseende og det er også en sund måde at sikre, at din græsplæne har sin beluftning og hydrering behov opfyldt.

Professionel renovering

Når hullerne i din plæne er meget dyb og meget bred, er det ikke muligt at top-dress dem langsomt over en årrække. I stedet kontakte en professionel græsplæne nivellering service og få en vurdering på hvor meget det ville tage at niveau alle eller nogle af din plæne. Professionel renovering ville også have fordelen, så du kan ændre din plæne helt som en del af processen.

Tidsramme

Når nivellering din græsplæne, Sørg for, at hovedparten af jord fjernelse eller tilføjelse er afsluttet ved slutningen af foråret. I de køligere forår måneder, kan du se, hvilke områder der skal udjævnes mere klart og du vil også kunne drage fordel af en fuld vækstsæson for græsset, som du har nyligt seedet.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com