Kalanchoe typer

October 25

Kalanchoe typer

Kalanchoe (Kalanchoe spp.) er en familie af dækfrøede planter med bløde, saftige blade. Disse planter, som er tropisk karakter (den mest populære, K. blossfeldiana, er hjemmehørende i Madagaskar) er mest almindeligt dyrkede som potteplanter, indendørs potteplanter, ifølge Auburn University. Der er flere typer eller arter af Kalanchoe, hvilket er ønskeligt for deres lethed af pleje, hårdføre natur, interessant blade og blomstrer om vinteren.

Kalanchoe blossfeldiana

Kalanchoe blossfeldiana er bemærkelsesværdig for sin paraply-formede klynger af små, lyse blomster, der tårn over de blanke grønne blade. Blomster, som blomstrer i nuancer af rød, orange, pink eller gul, sidste i lang tid - især for en stueplante, ifølge webstedet Missouri botanisk have. K. blossfeldiana vokser til en højde af mellem 6 inches og 18 inches. Denne plante trives i fuld sollys og er meget tørke-tolerante. I virkeligheden, må K. blossfeldiana tørre ud mellem hver vanding.

Kalanchoe daigremontiana

Kalanchoe daigremontiana, som K. blossfeldiana, er native til Madagaskar, hvor den kan nå op til 3 fødder høj i naturen. Planter blomstrer sporadisk med 1-tomme lang lilla blomster. Ligesom de fleste kalanchoes foretrækker K. daigremontiana solrig betingelser og godt afdrypning jord. Denne kalanchoe er almindeligvis kaldes "mor tusinde", fordi dens tykke, saftige, leaf-lignende grene er foret på margener med hundredvis af plantlets eller baby planter. Plantlets danner rødder, aflevere grene og etablere sig i jorden. De kan nemt være rykket af og etableret i nye Potter. Passe på når du håndterer dette anlæg, men, da det er giftigt, ifølge University of Oklahoma, og bør ikke dyrkes i nærheden af små børn eller kæledyr.

Kalanchoe beharensis

K. beharensis kaldes ofte "Elefantens øre" kalanchoe for formen af dens store, flade blade. Dette er en af de største kalanchoe arter, at nå op til 12 fod i højden når vokset i sit oprindelige miljø på Madagaskar. De lille gule blomster er ubetydelige i lyset af den karakteristiske blade, som er rusty-farvet på toppen og sølvfarvede grå nedenunder. Denne plante trives på omsorgssvigt, ifølge University of Oklahoma. Faktisk er over vanding en af de vigtigste årsager til skade for denne kalanchoe. Anlægget skal holdes i fulde sollys og overladt til grundigt tørre ud, før det er vandes.

Kalanchoe uniflora

Denne kalanchoe er karakteristisk i der, snarere end at have klynger af blomster, der tilbydes enkelt blomstrer, der hænger fra yndefuldt at magnetisek grene. Bladene er små--kun en halv-tommer til en tomme i diameter-- og ikke nær så prangende som de blomster, som er en lys, rødlig-orange farve. Denne plante, som har bør for masser af sol og godt afdrypning jord som alle kalanchoes, er også ønskeligt, at den omstændighed, at det blomstrer rigt. Af disse grunde bruges K. uniflora ofte i ampler.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com