Hvordan at presse vand til et højt sted uden energi

October 25

Hvordan at presse vand til et højt sted uden energi

Det kan være svært at få vandtryk i et sted, der er høj og har ingen elektrisk strøm. Disse typer af steder kan omfatte udsigtstårne og træ huse, som er besat ofte, men ikke har moderne bekvemmeligheder som rindende vand. Der er måder at få vand fra jorden eller godt op til et område meget højere, ved hjælp af enkle, manuelt drevet udstyr og en vandtank. Du behøver ikke at være en professionel blikkenslager til at gøre det enten.

Instruktioner

•Tag vandtank hvor du vil placere vand at gå, og fastgør den til et sted, der er højere end nogen vandhaner, du planlægger at installere. Tilslut et rør fra bunden af tank til vandhane. Når reservoiret er fyldt, vil tyngdekraften trækker vand ned til vandhanen.

•Tilslut et rør til toppen af reservoiret, beslag til strukturen for sikkerhed og køre det til et niveau, der er behagelig for pumpning. Tilsluttes røret går til vandtanken området hvor hånd pumpe vand er bortvist, og sikre rør og pumpe til strukturen for støtte.

•Sæt anden enden af pumpen hvor vandet kommer til rør som løber ned til jordoverfladen. Det er vigtigt at lejlighedsvis sikre røret til en del af strukturen på vej ned. Hvis du ikke sikkert det, kan vind og andre vejrforhold forårsage røret til at bryde fra dens stik.

•Køre den røret til brønden eller andre vandkilde, så enden af røret er neddykket i vandet. Dette afslutter vand kredsløbet fra jorden hele vejen til vandhanen.

•Pump håndpumpe, og vandet vil begynde at gå langsomt op i røret, indtil det når reservoiret og fylder til din ønskede niveau. Du har nu en kilde til vand, som vil strømme til vandhanen når studs er tændt.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com