Typer af P-fælder

October 26

En P-fælde bruges til at forbinde en vask/bruser/badekar afløb hul til de vigtigste kloakledning. Kommer i to stykker, har det en U-formet del, der løber fra drænhul. Dette opretter forbindelse via en møtrik og tråd til en vandret lige strækning, som igen tilslutter sig kloakledning. P-fælde job er at holde vandet i sin U-formet sving for at stoppe kloakken gasser fra rejser tilbage op i røret ind i stuen.

Swing fælles PVC P-fælden

Swing joint PVC P-fælde er mest almindeligt anvendt trap bruges, når du installerer dræn eller brusebad/badekar, og generelt anvendes, når det bliver dækket og ikke set. Som PVC er hård og holdbar, det er langvarig og hvis installeret korrekt vil ikke være tilbøjelige til at lække. Denne fælde har møtrikker og skiver i hver ende, at skrue hul afløbsrør og kloak rør, og spændes på plads med håndkraft. Selvom fås i forskellige størrelser, er de mest almindelige diameter 1 1/2 og 2 inches.

Lim PVC P-fælden

Lim PVC trap bruges til brusere og baljer eller andre områder, hvor der vil være ingen adgang til den. Fælden har ingen møtrikker og skiver på dens afslutninger, men i stedet glider ind på kar/brus hul afløbsrør og kloak rør; Det er holdt på plads med PVC cement. Når først installeret på plads, det kan ikke fjernes, andet end at skære eller savning det fra kloakledning.

Rå og poleret messing P-fælder

Den rå messing P-fælde har møtrikker og skiver i begge ender og er almindeligt anvendt i områder, hvor ikke vil det være bemærket eller set. Det bruges ofte i kommercielle badeværelser eller plejehjem hvis en forfængelighed enhed er installeret rundt om den. Poleret messing P-fælde også har møtrikker og skiver på dens afslutninger, og er installeret på steder, hvor det vil ses. Det er dyrere end rå messing P-fælder, og pleje der skal tages, når du installerer det som det vil ridse nemt.

Chrome P-fælden

Chrome P-trap, som poleret messing fælden, der bruges i områder hvor det vil ses. Dens æstetiske udseende er sølv og skinnende, og har møtrikker og skiver i begge ender. Men også som poleret messing fælde, det kan let blive ridset under installationen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com