Min loftet revner tilbagevendende

October 26

Tilbagevendende loftet revner ikke kun gøre dit hus ser nusset, men de er surefire tegn på noget er galt i dit hjem. Problemerne spænder fra små revner i gips gips til mere alvorlige problemer med det materiale, der anvendes til at konstruere dit hjem. Tackle nogle loftet revner dig selv, og ved hvornår det er bedst at ringe i en pro.

Årsager

Hvis dit loft er klistret og gipsen blev udlignet for tyk eller tørrede for hurtigt, kan dette medføre gentagne revner. Truss hævning forårsager også gentagne revner. Som træ spær Skift fra ændringer i vejret, kan de tage loftet med dem, forårsager revner. Hvis truss klip bruges til at forbinde til Broramme til drywall, sker hævning ikke. Strukturelle problemer, såsom lerjord, der udvider og bjælker, som er for lille, kan forårsage disse revner.

Tætningsstrimler et loft

Caulk stopper revner fra gips-relaterede problemer, fordi det kan udvide og kontrakt uden afskalning. For at reparere disse revner, fylde dem med lim eller bøjelig caulk. Små revner, skubbe caulk med din finger, at trykke det op til udfylde knæk. Når caulk tørrer, vil det passe ind i et hvidt loft. Nye revner kan opstå over tid. Caulk dem på samme måde at stoppe tilbagevendende revner.

Om fastsættelse af Truss hævning

Hovedet til loftet og fjern søm, der forbinder loft spær direkte til drywall. Brug et søm aftrækker. Placer en L-formet truss klip hvor neglen var, installere ene ende drywall og ene ende til truss. Erstatte alle negle denne måde at sætte en stopper for tilbagevendende loftet revner. Du vil stadig nødt til at lappe eksisterende revner.

Tips

Regulering af fugtighed inde i dit hjem kan modvirke årstidens træ svind, der kunne føre til loftet revner. Installere en luftfugter og indstille den til at køre på 35 til 50 procent fugt at reducere træ bevægelse, der fører til at gentage loftet revner. Hvis dit loft allerede truss klip og du tror ikke problemet er tilsluttet afskalning gips, søge professionel hjælp til at diagnosticere strukturelle problemer.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com