Hvordan at reparere en Peerless to hanke køkkenarmatur

October 26

Reparere en to hanke uforlignelige hane til at stoppe lækager eller inkonsekvent temperaturer fra tuden. Det kræver kun et par værktøjer og nogle meget grundlæggende viden om hvordan man bruger dem. Det kræver ikke en blikkenslager eller nogen særlig dygtig arbejdsmand. Hvis du har erfaring med fastsættelse apparater eller i hjem reparation, vil dette projekt tage omkring en halv time, afhængigt af omfanget af din vandhane problemer. Forvent at fastsætte grundlæggende lækage, lav-flow og temperatur spørgsmål med denne quick fix.

Instruktioner

•Drej din vandforsyningen.

•Tag ud dækslet på håndtaget ved indsættelse af kanten af en kniv under kanten af dækslet og nysgerrige det op omhyggeligt. Skru den lille skrue på toppen af håndtaget under denne dækning.

•Lift håndtag off hane base. Det bør skub ret off stilken af patronen. Skru skive ret under håndtaget--dette er motorhjelm og det er en del af stænglen enhed. Det holder patronen på plads.

•Tag rund skive og patron og derefter indsætte en ny patron og skive fra din uforlignelige reparationssæt. Sørg for, at det nye sæde og foråret indsætter i bunden af blækpatronen. Erstatte motorhjelm og spænd den. Installere håndtaget og Fastgør det med Allen skrue.

•Gentag disse trin for at udskifte patronen i den anden håndtag, hvis denne har også en lækage. Når du er færdig med at erstatte både håndtere patroner, tænde vandet og teste dem. Spænd motorhjelmen nødder, hvis lækager fortsætter med at vises.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com