Forskrifter og kodekser for olie ovne i Massachusetts

October 27

Forskrifter og kodekser for olie ovne i Massachusetts

Massachusetts Institut for miljøbeskyttelse eller forhindring af Datakørsel, har modtaget 1,338 beretninger om spildt, utætte eller "historisk set har forurenet" olie i 2010. Mange af udslip og lækager kom fra olietanke. Forhindring af Datakørsel, hjem fyringsolie udslip og lækager er en "alt for almindeligt problem." I de fleste tilfælde er levering eller levering linjerne kører mellem tanken og ovnen skyld. I 2008 vedtaget Massachusetts en lov for at løse dette problem.

Brændstof linjer

Brændstof linjer i direkte kontakt med beton, jorden eller andre gulvoverflader skal vedlægges en kontinuerlig metalkappe. Derudover skal en olie sikkerhedsventil installeret enden tank af brændstof levering linje. Denne lov gælder ikke for tanke, der havde brændstof levere linjer eller en olie sikkerhedsventil installeret eller opgraderet på eller efter 1. januar 1990 så længe installationen eller opgraderingen har været inspiceret af en licenseret olie-brænder tekniker, og certificeret til at være i overensstemmelse med regler.

Opgradere lov

Boligejer olie varme System Upgrade og forsikringsret kræver ejere af en til fire enhed boliger at installere enten en olie sikkerhedsventil eller en olie forsyningslinje med en beskyttende hylster på alle systemer, der ikke har en af disse enheder, der er installeret i øjeblikket. Denne opgradering skal gøres ved at September 30, 2011. Desuden kræver loven forsikringsselskaber, der skriver boligejer politikker for at tilbyde dækning for lækager fra varmesystemer, der anvender olie. Forsikringsselskaber skal gøre denne dækning tilgængelig i juli 1, 2010, men forsikring er en valgfri køb.

Ændringer

Kun certificerede olie-brænder teknikere kan ændre, reparere eller installere olie brændende udstyr, med undtagelse af elektriske ledninger og forbindelser. Bygningens ejer eller bestyrer eller en regelmæssig medarbejder ejer eller bestyrer, kan rense en olie-brænder si eller dyse, eller Rengør eller erstatte en foto celle uden at være en certificeret olie-brænder tekniker.

Automatisk slukning

Ovne skal have en godkendt, automatisk lukke-ned at undgå unormal udledning af olie, medmindre der er en kompetent omstilling konstant på vagt i det rum, hvor ovnen er placeret.

Brand eksponering

Hvis et oliefyr, olietank eller ledninger relateret til det har været udsat for ild, og er mistænkt for at være beskadiget, lederen af brandvæsenet skal gøre hele systemet ud af drift og det skal ikke betjenes, indtil godkendt af lederen af brandvæsenet.

Gravity-Feed

Gravity-feed kan kun bruges med en brænder, der er konfigureret til at forhindre unormale olie decharge på brænderen med automatiske midler, der har godkendt specifikt til at bestemt brænder.

Olie-brænder kontrol

Der skal være en måde til manuelt slukke for strømmen af olie til ovnen. Dette kan gøres med en hurtig lukning 1/4 drej ventilen i fødeledningen olie eller med en elektrisk switch i strømkredsen, brænder. Ventil eller switch skal tydeligt markeret og placeret uden for indgangen til det rum, hvor ovnen er placeret eller kælder, på første sal niveau af bygningen.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com