Den bedste & sikreste måde at rense hårde trægulve

October 27

Den bedste & sikreste måde at rense hårde trægulve

Trægulve har længe været anvendt i mange hjem, så du får en traditionelle og elegante gulve option, der vil vare hele livet. Trægulv kræver rengøring og vedligeholdelse for at bevare den attraktive, som-ny udseende af hårdttræ. Elementer kan bygge over tid, der sløver udseendet af din gulvbelægning, hvilket gør det vigtigt at rengøre hårdttræ regelmæssigt. Når rengøring, vil du bruge sikre og effektive rengøringsmidler, der fungerer godt på alle typer af trægulv, og efterlader ingen rester, når gulvet er tørt.

Daglig rengøring

Feje trægulve regelmæssigt ved hjælp af en blød kost eller støv moppe. Du kan også bruge et tomrum, hvis det har ingen tæppebanker bar vedhæftet, som tæppebanker barer er designet til tæpperne kun og kan indrykke hårde overflader, når de strejke. Brug en rengøring moppe fugtet med som lidt vand efter behov for at fjerne klæbrige pletter af restkoncentrationer.

Hjemmelavet renere

For at gøre en hjemmelavet renere, kombinere ca 1 kop hvid eddike med 1 gallon af vand; Det er det--ingen kemikalier, ingen giftige ingredienser. Fortyndet eddike vand fungerer godt som et desinfektionsmiddel, deodorizer og rengøringsmiddel alle på samme tid. Moppe dine gulve med denne renere og de vil tørre streak-fri. Husk, du skal vride moppen ud samt over mætte dine gulve kan forårsage træ til at svulme, morf og knæk.

Kommercielle renere

Hvis du vælger en kommerciel renere, bruge en grøn rengøring produkt. Disse elementer er let tilgængelige på dit lokale supermarked og er mærket grøn, øko-venlige eller noget i den retning. Disse er velegnet, når du ikke ønsker at gøre din egen renere, men sørg for at uanset hvilket produkt du vælger, er mærket sikker til brug på trægulve. Disse rengøringsmidler kommer i enten en spray form, der kan være duggede på hårdttræ og tørres af med en moppe, eller du kan vælge en flydende flaske, der vil blive tilføjet til din spand for at rense vandet.

Ting at undgå

Brug ikke blegemiddel, blegemiddel-baseret eller kemiske rengøringsmidler på din hårdttræ. Mange af disse produkter er skadelige for hårdttræ, plus de kan forårsage skade på din familie og miljøet. I stedet, stick med sikker rengøring produkter, at rense trægulv godt ved hjælp af alle naturlige rengøring elementer. Også undgå brug af damprensere, som samtidig med at disse fungerer godt på tæpper og nogle hårde gulvoverflader, kombinationen af varme og damp kan være skadeligt for dit trægulv.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com