Sådan installeres en Moen brusebad armaturet

October 27

Installere en Moen brusebad armaturet at opgradere funktioner eller til at erstatte utætte, tæret bruser. Moen garanterer deres produkter mod lækager, og de giver en gratis hjælp linje for installation bistand (Se tip afsnit). En blikkenslager gebyr for installation af en brusehoved vil koste mere end selve armaturet. Mange badeværelse VVS arbejdspladser bør overlades til fagfolk, men brusehoveder er lavet til at være nemt for brugerne at installere. Det tager meget lidt tid og der er kun et par fælles værktøjer nødvendige for at installere en Moen brusebad armaturet.

Instruktioner

Sådan installeres en Moen brusebad armaturet

•Drej diverter ventil til den nederste vandhane position. Tillad et par minutter for noget vand at løbe ud af bruseren røret.

•Tag på sikkerhedsbriller eller beskyttelsesbriller. Dette beskytter mod vand stænk og metal snavs samtidig med at fjerne den gamle bruseren armatur og rengøring vandforsyning rørgevind.

•Løsn eksisterende bruseren arm ved at dreje det mod uret i hånden. Hvis det er for stram for hånd fjernelse, greb arm med justerbar slip-slot tænger omkring en tomme fra væggen og dreje til at løsne. Flange ring vil komme ud med brusebad arm.

•Rengør tråde inde i mur-rør. Forsigtigt skrabe inde tråde med hovedet af en kærv skruetrækker til at tjekke for metalstykker. Våd hjørne af en rengøring klud med vand og hæld blegemiddel eller eddike over hjørnet. Kram gennemblødt hjørnet af rag inde den threading og twist for at rense ud mineralforekomster.

•Sno Teflon VVS tape rundt om trådene i den nye brusebad arm i urets retning. Gøre den første wrap dækker tråde ved hjælp af meget lidt spænding. Derefter twist tape rundt om trådene to gange og trække indtil båndet snaps.

•Skru tapede slutningen af den nye brusebad arm ind i vand-forsyning rør. Spænd i hånden så vidt muligt. Placer den rengøring klud mellem bruseren arm og greb af de justerbare tænger til at undgå at ridse som du stramme med tænger. Slip på flange ring.

•Sno Teflon tape omkring de udsatte tråde af brusearm at modtage brusehoved. Twist på den nye håndbruseren i hånden. Hold brusearm med en klud og tænger mens du strammer møtrik i brusebad hovedet med en skruenøgle.

•Tjek for utætheder. Tænde bruseren på fuld kraft. Hvis der er en utæthed, der kommer fra under flange, retape og stramme armen. Hvis en lækage drypper fra over brusehoved, retape og stramme brusehoved møtrik.

Tips & advarsler

  • Kalde Moen hjælp-linje for assistance på (800) 289-6636 i U.S. eller 800-465-6130 i Canada.
  • Ikke drop værktøjer eller brusehoveder på badekar eller brusekabine fliser. Badekar chips, fliser revner eller forslået tæer kan resultere.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com