Hvor hen til krog oppe en 240 Volt luftkompressor i et hus

October 27

Hvor hen til krog oppe en 240 Volt luftkompressor i et hus

Forbinder en 240-volt luftkompressor til 120/240-volt residential ledninger system er forholdsvis let. En 240-volt kompressor bør forbindes til sin egen dedikeret afdeling kredsløb. En dedikeret afdeling kredsløb er kun en belastning på det, dvs luftkompressor. Disse kompressorer kan være ledning og stik er forbundet, men den bedste måde at installere dem er til hard-wire dem direkte ind i hjemmet ledninger. Kabelforbundet systemer er mere pålidelig og sikker at betjene end ledning og stik tilsluttede systemer.

Instruktioner

•Monter safety-disconnect skifte på væggen som tæt på luftkompressor som muligt. Den nationale elektriske kode kræver, parameteren safety-disconnect i synsvidde af kompressoren. Fjern metal knockouts fra toppen og bunden af boksen safety-disconnect. Installere et kabelstik i det øverste hul og et flex stik i bunden hul.

•Køre den en længde af 10/2 med jorden ROMEX fra parameteren safety-disconnect til panelet vigtigste elektriske service. Kør det langs siderne af loftet bjælker og fastgøre den til tværbjælke på 4- og 1/2-fods mellemrum med hæfteklammer, eller køre det igennem 1-inch huller boret gennem strøer. I nærheden af kanterne af hullerne skal være mindst 1-1/4 inches fra de nærmeste kanter af tværbjælke at opfylde kodens krav.

•Drej på batteri-drevne arbejde lys og glans det på panelet service som værelse lys vil gå ud, når du slukker den vigtigste service breaker. Slukke den vigtigste breaker. Fjern panel dækker og installere et kabelstik i siden af boksen panelet på samme måde som du i safety-disconnect switch boks.

•Installer to-polet afbryder i panelet service. Denne afbryder kan simpelthen stikket, eller det kan være skruet ned til panelets samleskinner. Skub kabel gennem stik langt nok til det at nå frem til panelets grundstødning bar, bar med de grønne skruer. Spænd skruerne på thew kabelstik, sikring af kabel på plads.

•Tag kablet 's ydre jakke med razor knife. Køre bare kobber jordledningen ned til jorden bar og sikre det i et Tom hul ved at stramme kompressionsskrue ned på wiren. Skær de hvide og sorte ledninger som nødvendige for at gøre en pæn tilslutning til effektafbryderen terminal. Fjerne 1/2 tommer til 3/4 tommer af isolering fra de sorte og hvide ledninger med wire strippere. Re identificere den hvide ledning som en "hot" ledning af indpakning sin fulde eksponeret længde med sort tape. Slip de afisolerede ender af ledninger under effektafbryderen terminal skruer og spænd skruerne.

•Udskift panelet service dækker. Med den nye breaker i positionen "off", tænde den vigtigste service breaker. Bruge den digital multimeter til Kontroller, der er ingen spænding på ledningerne på parameteren safety-disconnect. Tænd måleren, placere sig hen til dens AC volt funktion og røre sonder til sorte og hvide ledninger. Flydende krystaldisplay skal vise "0,00."

Uddelingen kabel i safety-disconnect skifte, som du gjorde på panelet service og fjerne kablets ydre jakke på lignende måde. Re identificere den hvide ledning, og Tilslut den sorte ledning og re identificerede wiren til de øverste kabelsko på switchen.

•Køre den Greenfield flex mellem tilslutningsboks på kompressoren. Skubbe en rød, sort og grøn isoleret ledning gennem flex. Strimmel 1/2 tommer til 3/4 tommer af isolering fra enderne. Vedhæfte de røde og sorte ledninger til bunden kabelsko på sikkerhedsafbryderen. Tilknyttet den grønne ledning og de nøgne kobbertråde switch's grønne, ottekant formet jorden skrue.

•Tilslut røde og sorte ledninger fra switchen til L1 og L2 terminaler på kompressoren. Tilslut den grønne ledning til grøn, ottekant formet jorden skruen. Installere dækslet på boksen forbindelsen og lukke dækslet til safety-disconnect switch boks.

•Drej på afbryderknappen. Aktivere parameteren safety-disconnect.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com