Sådan Care for Gardenia blomster

October 27

Sådan Care for Gardenia blomster

Mere end 200 arter findes og gardenias er stedsegrønne planter hjemmehørende i de tropiske områder i Afrika, det sydlige Asien og Oceanien. Gardenias er hårdføre planter, der vokser udendørs i US Department of Agriculture zoner 9 og 10. For indbyggerne i områder under zone 9, er gardenias vokset som stueplanter. Dette anlæg kan være lidt svært at vokse, så det bevarer blomsterknopper, men når du lærer at passe planten, det belønner dig med masser af skønne hvide blomster, der fylder luften med en sød duft.

Instruktioner

•Test din jord. Gardenia planter, kræver hvad enten dyrkes udendørs eller indendørs, deres jord til at have en pH-niveau på 4,5 til 5,5. Check etiketten potning jord for korrekt pH-niveau.

•Maintain en dagtimerne temperatur på 65-70 grader Fahrenheit. For natten, har temperaturen stadig omkring 60-62 grader Fahrenheit. Ved at bevare denne temperatur, har gardenia en bedre chance for at blomstre.

•Locate et solrigt område at vokse din gardenia, men undgå direkte sollys. Hvis din gardenia vokser udendørs, finde et område, der er solskin i morgen men har nogle skygge i de varmeste del af dagen. Når de vokser din gardenia indendørs, skal du placere puljen i en solrig vindue, men holde planten ud af direkte sollys eller bladene kan brænde.

•Kapacitet gardenia med lunkent destilleret vand eller regnvand. Undgå at bruge vand fra hanen på grund af de tilsætningsstoffer, som det indeholder. Teste jorden ved at stikke din finger ind i det tomme dyb. Hvis jorden er tør, er det tid til vand. Normalt i løbet af sommeren, har gardenia planterne brug for vanding hver anden dag.

•Øge fugtighedsniveauet omkring gardenia. Fylde en tallerken eller bakke med klipper eller småsten. Hæld vand i underkop, at holde vandstanden lavere end toppen af klipperne, således at puljen ikke er sidder i vand. Tåge ikke planter til at opdrage luftfugtigheden, da dette kan fremkalde svampevækst på bladene.

•Fertilize gardenias med en sur gødning en gang om måneden, begynder i April og slutter i November. Bland og brug ifølge etiketten retninger.

•Prune gardenia planter under deres hvileperioden eller når de er færdig med at producere blomster. Kun fjerne de langbenet dele eller stilke hvor der ikke er mange blade. Gardenias skal sjældent beskæres ellers.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com