Hvad at vokse en lilla sød kartoffel vin med i en hængende kurv?

October 27

Hvad at vokse en lilla sød kartoffel vin med i en hængende kurv?

Lilla sød kartoffel vin (Ipomoea batatas) ser slående trailing fra en hængende kurv. Denne knolde flerårige blomstrer med mørk lilla, næsten sort blade. Vælge en følgesvend plante, der supplerer hinanden i farve og har de samme krav, søn, jord og vand.

Vækstbetingelser

Lilla sød kartoffel vin vokser i US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 9a-11, så følgesvend planter skal være i stand til at udholde temperaturer, som dip til 20 grader Fahrenheit. Vin trives i fuld sol til halvskygge og brug for moderat vand. Det er ikke kræsne omkring jorden.

Følgesvend anlæg valg

Vin har mørke lilla damper og blade. Planter, der tilføjer realisme til hængende kurv omfatter typer af coleus, der har forskellige farvede blade herunder lime, pink med lilla eller rød brogede blade. Lilla eller pink petunias eller pelargonier parre godt med den søde kartoffel, som gør cremefarvede georginer. De rød eller pink blomster på hvirvlende sommerfugle kontrast godt med vin.

Skadedyr og bekymringer

Snegle og snegle som søde kartofler vin, så du kan være hånd picking disse skadedyr fra bladene. Vanding vin og ledsager planterne i en hængende kurv kan være udfordrende, fordi de har tendens til at tørre ud hurtigere end planter i jorden eller i en gryde. Føle jorden ofte og vandet når tørre.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com