Sådan konverteres en over jorden Pool til en Sea Salt Pool

October 28

Sådan konverteres en over jorden Pool til en Sea Salt Pool

Konvertere din over jorden pool til en saltvand (eller salt) poolsystemet er et ideelt valg for dem, der ønsker at stoppe med at bruge traditionelle pool kemikalier. Disse kemikalier kan irritere huden eller slimhinder og er yderst giftigt ved indtagelse i deres ufortyndet former. Saltvand systemer bruger noget mere end almindeligt salt og en speciel generator til at producere de samme sanitizing effekter som traditionelle pool kemikalier. Overgangen fra en kemisk behandlet ovenfor jorden pool til en saltvand swimmingpool er forholdsvis enkel, forudsat at du har penge til at investere i poolen og vejledning af pool specialister.

Instruktioner

•Læs ejer 's manual for din eksisterende pool pumpe, varmelegeme og andre pool udstyr at sikre, at det er foreneligt med en salt system. (Hvis det gør du sikker på, skal du kontakte din pool udstyr producent). Sikre typen af rør anvendes i din pool er kompatible med salt, som er ætsende og kan skade nogle rør.

•Udtøm din pool af eksisterende vand som du ikke længere behøver kemisk behandlet vand, som kan skade en salt system. Når du har tømt poolen, refill det med frisk vand.

•Purchase et salt klor generator med nem-at-bruge kontrolpaneler. Denne generator bruger elektrolyse konvertere almindeligt salt til et lavt niveau af klor til at rense din pool. Kontroller, at generatoren er fremstillet af en velrenommeret mærke at du har tillid, og at det er i stand til at producere nok klor til din pool.

•Ledning generator (eller har det kablede) til den samme energikilde, som din pool pumpe er tilsluttet. Dette sikrer, at generatoren er tændt hver gang der din pool pumpe er tændt.

•Tilføj salt til din pool. Konsultere en pool pleje specialist for at bestemme den korrekte mængde salt til at tilføje til din specifikke pool. Pool grade salt anbefales for optimal ydeevne af din salt system.

•Test dit vand regelmæssigt for at sikre passende niveauer af klor og pH i din pool. Test kits er tilgængelige, så du kan teste din egen vand eller du kan tage en prøve af dit vand til din lokale pool pleje butik og få dem til at teste det for dig. Justere ringer på din salt generator ifølge instruktionsbogen at rette problemer med din swimming pool vand.

Tips & advarsler

  • Husk, at den oprindelige mængde salt, du føjer til puljen vil være meget større end de beløb, du tilføjer fra det pågældende punkt på for vedligeholdelse.
  • Salt vand plasker ud af din over jorden pool kan over tid, forårsager alvorlig skade dit græs og udendørs møbler.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com