De bedste blomster til at plante rundt om træer

October 28

De bedste blomster til at plante rundt om træer

Træer giver en velkommen skygge til haven eller gården. At finde de rigtige blomster til at plante omkring dem er udfordrende, men ikke umuligt. Din bedste strategi når plantning blomster rundt om træer er at placere dem ikke mindre end én fod fra stammen at sikre minimal konkurrence for rod plads, jord ernæring og vand. Mens enårige er bedst under træer på grund af de kortere rødder, fungerer visse stauder og pærer også godt under træer.

Mindre træer

Yngre træer har mindre og nogle gange lettere skygge områder, giver mulighed for mere sol til at skinne på din blomster. Plante morgenfruer, en bred vifte af enårige. Deres orange og gule blomster giver en eksplosion af farve under unge træer og forårsager ikke yderligere stress på træets rodsystem. Pelargonier er et godt valg, hvis dit område er tilbøjelig til at tørke. Vær omhyggelig med ikke at overfertilize pelargonier, ellers vil de ikke blomstre. For en duftende kirsebær pie duft, plante heliotrope, en lavtvoksende subtropiske busk indfødte til Sydamerika med små, lyse lilla-farvede blomster. Start heliotrope fra frø til de mest duftende resultater og genplante for en midsommer bloom.

Skygge enårige

Flere sorter af abe blomster vokse på tværs af USA. Deres native levesteder er skovområder, hvilket gør dem et naturligt valg til udplantning under en skygge træ. De lyse farver tiltrække kolibrier, at blomsten mere attraktiv at fugl entusiaster. Afhængigt af sorten, kan abe blomster udlede en musky duft, gav dem tilnavnet "moskus blomst." Impatiens er en traditionel favorit af skygge-kærlige enårige. De vokser godt i fugtige og godt vandes miljøer og tolerere både skygge og solrigt betingelser. Disse er varmt vejr enårige, der ikke kan tåle frost vintre. Hvis de fryser, vil de dø og kræver udplantningen i foråret.

Skygge stauder

Periwinkle vinca mindre sort er en varig lavtvoksende tæt busk med små lilla-blå blomster. Dette er en god blomstrende bunddække for områder med fugtig jord rundt om træet. Sibirisk Krumhals er en anden skygge-elskende staude, der giver god bunddække omkring dine træer. Lille, daisy-formet lilla blomster foretrækker morgensolen og eftermiddag skygge. Dette er et ideelt valg, hvis område under dit træ vender mod øst. Små hvide og duftende blomster, plante skovmærke. Denne bunddække fungerer godt i tætte skygge og udsender en mild, duftende duft.

Pærer

Pærer er ofte bruges til at indramme høje træer i parken og haven indstillingerne. De fleste løg vender tilbage hvert forår efter den sidste frost har passeret, hvilket gør dem en pålidelig tilføjelse til haven områder under dine træer. Påskeliljer, tulipaner og krokus blomstrer i de tidligste dele af foråret, før den tætte skygge af blade udvikler. Plante ikke din pærer for tæt til stammen af træet og plante dem højre side op, ellers kan der opstå problemer når det spirer. Anlægget omkring en til to fod væk for at undgå at ramme rødder når grave hullet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com