Ordentlig pleje for en Jade plante

October 28

Ordentlig pleje for en Jade plante

Jade anlægget, også kendt som Crassula argentea, er en populær saftige stueplante, der kræver lidt opmærksomhed til at vokse. Indfødte til Sydafrika, planten trives i gennemsnitlige husstand betingelser. Jade plante er værdsat for sin attraktive, saftige blade og lethed af pleje. Den kan vokse op til 2 fødder i højde, selv om planten er langsomt voksende og kan tage flere år at nå sin fulde højde. Hvis glimrende vækstbetingelser leveres, kan jade planter producere små hvide blomster i løbet af vinteren.

Miljø

Jade plante er tilpasningsdygtige til en bred vifte af miljøforhold, hvilket er hvorfor det giver sådan en glimrende indendørs plante, men den foretrækker gennemsnitlige temperaturer, lav luftfugtighed, lys og fast-afløb jord. Holde temperaturer omkring jade plante på omkring 70-80 grader Fahrenheit i løbet af dagen og 50 til 60 grader Fahrenheit om natten. Tillade aldrig, at temperaturen kan falde til under 45 grader Fahrenheit eller permanent skade kan opstå. Anlægget kan placeres udendørs om sommeren, så længe temperaturen er inden for det anbefalede interval og beskyttelse mod solen er fastsat. Plant i en container med drænhuller i bunden fyldt med høj kvalitet soilless potning mix for de bedste resultater. Placer jade plante i en solrig, syd - eller vestvendt vindue til at give tilstrækkelig lys.

Vanding og gødskning

Vand jade plante om én gang pr. uge i løbet af foråret og sommeren, så jord tørre lidt mellem programmer. Check, hvis planten har brug for vand ved at indsætte din finger i jorden til den første kno. Hvis jorden føles tør, vand. Hvis jorden føles fugtig, tjekke igen næste dag. Undgå over vanding, da anlægget er tilbøjelige til at rådne. Placer en underkop under plantens objektbeholder og fjerne overskydende vand straks for at undgå vandlidende jord. Reducere hyppigheden af vanding til én gang pr. måned i løbet af efteråret og vinteren, hvor planten har brug for mindre fugt. Brug lunkent vand, som koldt vand kan forårsage stress. Feed jade planter én gang hver tre måneder i April til oktober. Bruge en velafbalanceret flydende stueplante gødning ifølge producentens anvisninger for de bedste resultater.

Ompotning

Jade anlægget kan leve lykkeligt i samme beholder for flere år. Det behøver kun ompotning når rødderne er observeret stikke ud af bunden af puljen. Repot i foråret lige efter nye vækst begynder, flytter til en lidt større beholder hver gang. Ikke over vandet efter ompotning, da dette kan forhindrer planten i at sende sine rødder til bunden af beholderen. I stedet vand grundigt en gang og derefter tillade jord at forblive tørre for omkring en måned før anlægget bliver etableret. Når nye vækst er observeret, genoptage regelmæssig vanding.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com