Min vaskemaskine efterlader tøj lugter ligesom skimmel

October 29

Min vaskemaskine efterlader tøj lugter ligesom skimmel

Skimmelsvampe kan vokse overalt, men er især udbredt i mørke og fugtige områder. En vaskemaskine er et fantastisk sted at vokse skimmel, især hvis våde tøj er tilbage i maskinen i en lang periode. Der er en række måder at fjerne mug fra en vaskemaskine; men den bedste metode er forebyggelse. Altid fjerne tøj i slutningen af vask at undgå skimmelvækst.

Inspektion

Kig inde vaskemaskine til at sørge for der er ingen våde tøj liggende i vaskemaskinen. Også kigge efter synlige tegn på skimmel og meldug, såsom misfarvning i vaskemaskinen karret. Prøv at fjerne enhver synlig skimmel med en våd svamp eller håndklæde. Smide svamp eller håndklæde væk når du er færdig. Bemærk lugten af karret. Det lugter skimmel, så snart låget er åbnet? Dette kan hjælpe dig med at diagnosticere når problemet er fjernet.

Hvid eddike

Der er mange metoder til skimmel fjernelse; undertiden er den nemmeste dog bedst. Start ved at køre en cyklus af vaskemaskinen med bare 1/4 kop hvid eddike i varmt vand. Tilføj ikke tøj til vask. Denne vask vil have en stærk lugt. Sørg for at lade karret afløb helt efter denne cyklus.

Blegemiddel

Hvis hvid eddike ikke fungerer, eller hvis du ikke har nogen hvid eddike på hånden, kan du prøve at køre en cyklus af 1 kop af blegemiddel i varmt vand. Igen, Sørg for at køre belastningen helt og uden tøj i det.

Lugten Test

I slutningen af den første tomme belastning med enten hvid eddike eller blegemiddel, se hvis lugten af mug har forladt tromlen. Kør en anden tom belastning med hvid eddike eller blegemiddel hvis det er nødvendigt at fjerne mug lugt. Derudover kan du køre en anden tom belastning med bare almindelig vand for at fjerne lugten af hvide eddike eller blegemiddel hvis der lugter dvæler. Når du er færdig, bør der være nogen lugt i vaskemaskinen karret.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com