Hvad er fordelene ved Thunbergia Laulifolia Lindl?

January 29

Hvad er fordelene ved Thunbergia Laulifolia Lindl?

Thunbergia laurifolia Lindl eller laurel clockvine, er en lilla-farvet blomstrende vin, der kravler over espalier og op i trætoppene. I Hawaii og andre tropiske regioner vokser denne art så frodigst, det er opført som en ukrudtsplante. Uanset hvad, er det bevist medicinske fordele. Lær anvendelser for denne indfødte fra Thailand, Malaysia, Afrika og Indien i traditionel medicin; konsultere en læge før du bruger denne eller nogen andre naturlægemidler kosttilskud.

Tunge menstruationscyklus

I århundreder, har indfødte i Thailand brugt blad sap af Thunbergia laurifolia for at behandle kraftige menstruationer (Menorrhagi). Rang Chuet eller ringede Jeud---er som det kaldes i Thailand---lavet i en te fra tørrede blade.

Malaysiere knuse Thunbergia laurifolia blade at gøre en helbredende juice for kvinder med Menorrhagi.

Øreinfektioner og døvhed

Både indiske og malaysiske medicin bruge blad sap af Thunbergia laurifolia til at behandle øre lidelser og selv døvhed. Den praktiserende læge placerer væske fra knuste blade ind i patientens øre.

Narkotika- og alkoholbehandling

Thunbergia laurifolia bruges i Thailand til at behandle den fælles tømmermænd sammen med narkotika og alkohol afhængighed. Thunbergia har antitoxic egenskaber og kan beskytte mod alkoholholdige levertoksicitet. Traditionelt, slurke patienten T. laurifolia te hele dagen til at lindre virkningerne af imbibing. Tørrede blade og blomster bliver koncentreret, mere potent pulverform.

Bladene på denne soft-træbevoksede vin kan blive en grødomslag til at lindre og helbrede smerten af sår og bylder.

Anti-Venom

Opført som et animalsk eller insekt bid modgift i gamle thailandske narkotika opskrifter, fungerer Thunbergia laurifolia som en behandling for scorpion venom.

Diabetesbehandling

Mange arter af lægeplanter behandle diabetes mellitus. En undersøgelse foretaget af Institut for biologi på Chiang Mai University i Thailand testet Thunbergia laurifolia for hypoglykæmisk aktivitet i rotter. Undersøgelsen også undersøgt virkningerne af anlægget på reproduktive system og bugspytkirtlen. Efter en 15-dages behandling med Thunbergia laurifolia ekstrakt viste university undersøgelse, at de diabetiske rotter var faldet niveauer af blodsukker.

Antibakterielle og svampedræbende egenskaber

Thunbergia laurifolia kæmper bakterielle infektioner, herunder streptococcus, lactobaccili, pseudomonas aeruginosa, escheria coli, staphyolococcus aureus, S. epidermis og bacillus subtilis. Som et svampedræbende angreb T. laurifolia svampeinfektioner Candida albicans, aspergillus tanddannelsesforstyrrelser og aspergillus tanddannelsesforstyrrelser.

Antitoxic og anti-inflammatoriske

Uddrag af friske og tørrede blade, rod og bark tjene som insekticider, pesticider, ethanol og en anti-gift i traditionel medicin. Den tørrede rod er en anti-inflammatorisk og antipyretisk agent, hjælpe kroppen med at bekæmpe fælles symptomer som diarré og feber.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com