Regler til at gøre ildsteder

October 29

Regler til at gøre ildsteder

Ildsteder er en god midtpunkt for en udendørs indsamling. Her kan venner og familie sidde rundt, selv på en kølig aften, og holder toasty varm mens socialisering eller ristning skumfiduser og hotdogs. Men en brand pit er ikke noget, du vil oprette uden lidt planlægning og sund fornuft. Da branden er involveret, kan ildsteder være farlige, hvis de korrekte sikkerhedsforanstaltninger ikke træffes. Følge nogle af de grundlæggende regler for at gøre en brand pit og du vil kunne nyde din udendørs aften omkring flammer med minimal risiko.

Hvis du vælger en placering

Den første ting du skal gøre, når forbereder sig på at gøre en brand pit er at vælge en passende placering. Ildsteder er ikke egnet til visse områder. Vælg et sted med en solid, plan stykke af jorden. Da brande er generelt næret af træ, vil du være sikker på der er ingen betydelig skråning til jorden, ellers logs eller andre brændende vragdele kunne rulle faretruende væk ned ad skråningen. Det materiale, du vælger at grænsen pit med, hvorvidt sten eller træ eller andet materiale, kunne også blive forskubbet, hvis jorden ikke er plan og solid. Du skal også være sikker på, du ikke opbygge en brand under eller i nærheden af noget brændbart. Gør en brand pit under lav-hængende grene, for eksempel, er ikke en god idé, heller ikke bør du bygge det tæt på en bygning. Brande kan frigive gnister, og du kunne risikere i et træ eller en bygning, fange i brand. Sørg for, at rummet er åben, så gnisterne kan flyve sikkert og røg kan stige uhindret.

Fjern snavs

Din græsplæne eller felt hvor brand pit er skal bygges bør ryddes af alle rester i nærområdet omkring pit. Kontroller blade er raked langt væk, og at der er ingen andre objekter rundt i pit, der kan blive beskadiget af varmen fra flammerne. Du bør også sørge for den omvandrende plads omkring pit er fri for rod. Når du har en brølende ild brændende i pit, vil du ikke snuble farer som træet lemmer eller kid's legetøj liggende tæt på brand hvor nogen måske tur og falde ind i flammerne.

Starter branden

Når din pit er færdig, og ilden er klar til at blive tændt, Sørg for kun voksne er omkring for denne opgave. Lad aldrig børn hjælpe lys branden. Det kan være farligt, og de kan brændes. Voksne kan blive brændt, så det er bedst at bruge alle korrekte sikkerhedsforanstaltninger. Bære beskyttelsesbriller for at beskytte dine øjne fra gnister, og aldrig bruge accelerants som benzin for at starte branden.

Tilladelser

Medmindre du bor i et landdistrikt, hvor lovene ikke finder anvendelse, skal du sandsynligvis en brændende tilladelse til at have en brand pit flammende. Spørg din lokale brandvæsen at finde ud af om du er lovligt kunne have åben ild på din ejendom uden tilladelse. Hvis du har brug for en tilladelse, kan du normalt få et let, medmindre det er i en tørke sæson med meget tørre forhold. Disse love er beregnet til at hjælpe med at forhindre brande starter som følge af gnister fra dit brand pit.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com