Sådan foretages fejlfinding af en Air handleren Float Switch

October 29

Sådan foretages fejlfinding af en Air handleren Float Switch

Vandet drypper gennem loftet og en luft handler sidder i et afløb gryde fuld af vand direkte over det er mere udbredt end du tror, siger Christian Smith, en HVAC entreprenør. Parameteren float, en sikkerhedsanordning, der lukker systemet ned, når kondens overløb i gryden, afløb, kan mislykkes af flere grunde, ifølge Smith. Den gode nyhed er, at det kan være troubleshooted. Mange boligejer forsikringer dækker skader på dit loft.

Instruktioner

•Drej off HVAC-system ved hjælp af afbryderknappen.

•Udtøm vand ud af afløbet pan. Bruge en spand og cup til scooping vandet, hvis pan ikke har en afløbsventil.

•Locate float skifte og kontrollere det er monteret i afløbet pan. Typisk kontakten er placeret på samme side som luften handleren adgangsdøre og er knyttet til siden af panden. Parameteren kan blive forskubbet, hvis et uheld stødte.

•Kontrollér bevægelse af float arm i parameteren float. Det er en lille metal arm stikker ud af hoveddelen af kontakten med et stykke af skum knyttet til slutningen. Armen forbindelse inde parameteren er delikat og sommetider bindes under installationen. Den mekaniske del af kontakten er defekt, hvis armen ikke løfte let og gør en lys klikke støj når det nærmer sig toppen af parameteren.

•Drej HVAC circuit breaker på og sæt termostaten til at køre på "Cool." Løft float arm i parameteren float, mens systemet kører og hold den nede i mindst 1 minut. Nogle systemer har en indre tidsforsinkelse på blæseren og fortsætter med at køre i 30 sekunder til 60 sekunder efter at have modtaget en lav spænding signal at slukke. Den elektriske del af kontakten er defekt, hvis systemet ikke at lukke ned.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com