Vitaminer findes i mælkebøtte rod

October 29

Vitaminer findes i mælkebøtte rod

Selv om de er ukrudt, giver mælkebøtter et utal af fordele. Mælkebøtter funktion nærende spiselige blade, blomster, der kan gæres til vin, og deres tørret og formalet rødder gøre en jordet kaffe erstatning.

Der er også en tradition for at bruge mælkebøtte rødder for healing. Ifølge University of Maryland alternativ medicin hjemmeside, mælkebøtte rødder stimulere appetitten, støtte i fordøjelsen og fremme leveren og galdeblæren sundhed. Selv om der foreligger lille beviser til at vurdere effektivitet af mælkebøtte rod for nogen af disse anvendelser, mange er enige om, at mælkebøtte rødder hus flere vitaminer, herunder A, B-kompleks, C og D.

Vitamin A

Analyse af mælkebøtte rod af Vitabase, en kommerciel producent, viser, at det indeholder høje niveauer af Vitamin A. Medline, online sundhed og videnskab informationskilde udgivet af National Institutes of Health, hjælper a-vitamin bevare sunde tænder, knogler, øjne og hud. A-vitamin er også nødvendige for et velfungerende immunforsvar og reproduktive systemer.

Vitamin B

Mælkebøtte root indeholder kompleks af B-vitaminer. Ifølge Medline virker B6-Vitamin med protein til at danne røde blodlegemer og vedligeholde hjernefunktion. B12-vitamin og andre B-vitaminer er vigtige for stofskifte og centralnervesystemet.

C-vitamin

Mælkebøtte rod også indeholder c-Vitamin. Ifølge MedlinePlus er C-Vitamin en kraftig antioxidant, der fremmer sunde tænder og tandkød, og hjælper kroppen med at optage jern og opretholde sunde væv. C-vitamin hjælper også sår heles.

D-vitamin

D-vitamin er også til stede i mælkebøtte rødder. D-vitamin hjælper kroppen brug calcium, der hjælper form og beskytte sunde tænder og knogler. Det også hjælper med at opretholde ordentlig blodets indhold af fosfor og øger immunforsvaret.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com