Sådan vaske dunpuder ren

October 30

Sådan vaske dunpuder ren

Parasitter såsom støvmider, lus og lopper trives i sengetøj, som gør din dunpuder et ideelt miljø for sådanne skadedyr. Kraterets fjer puder er typisk beskyttet af en pude encasement; dog dunpuder stadig drage fordel af årlige vask. Du kan opnå lyd, ren søvn, når dit hoved rammer puden efter sprucing op dit sengetøj i hjemmet til at forhindre angreb og fjerne pletter eller lugte.

Instruktioner

•Indstil din vaskemaskine til permanente tryk cyklus. Tænd vask maskinen og lad det fylde med vand. Tilsæt 1/2 kop af en blid vaskemidler og tillade vand at få sudsy.

•Afbryd vask maskine og tilføje mindst to fjer puder, placere dem overfor hinanden. Dette hjælper maskinen bo afbalanceret fordi fjer få tunge en gang våd, modregning fasthed af maskinen, når vask én fjer pude ad gangen.

•Submerge puder i den sudsy vand og tillade dem i blød i to til tre timer. Start vaskemaskine og køre dunpuder gennem vask og skyl cyklus. Indstille en anden skylning og skyl dunpuder igen for at fjerne overskydende vand.

•Shake fjeren puder for at reducere klumper af fjer. Placer to, rene tennisbolde i din tørretumbler at reducere fjer sammenklumpning mens tørring. Tør dunpuder i tørretumbleren for tre timer eller indtil tør på en cool temperaturindstilling, eller hænge dem op på en tørresnor med tørresnoren clips til at lufttørre i direkte sollys.

•Fluff puder med jævne mellemrum i hele tørring proces for selv fjer distribution. Føle puder til at sikre, at fjerene er tør. Fortsat tørring hvis fjer er våde, fordi de kan forme og forårsage en muggen duft når ikke helt tør.

Tips & advarsler

  • Pude encasement kan føles tørre at røre; Dette indikerer imidlertid ikke, at de indvendige fjer er tørre.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com