Den bedste udendørs møbler til små rum

January 30

Den bedste udendørs møbler til små rum

At finde møbler til en lille udendørs gårdhave eller plads kan tage nogle indsats. Med så mange muligheder i stilarter, farver og funktioner, først og fremmest Husk på hvor meget plads du har til at arbejde med. Den "perfekte" stykke kan være lige hvad du vil, men hvis det ikke passer til dit space, du vil ikke få nydelse fra det. Tage målinger af pladsen, før du shoppe, og være parat til at gøre nogle kompromiser.

Borde og stole

De bedste borde og stole til små uderum er dem at folde kompakt eller der kan stables eller hængt op på kroge på væggen. Disse kan være metal, træ eller harpiks. En bistro bord med to eller fire stole kan være hensigtsmæssigt for små firkantede rum. For lange smalle rum, såsom lejlighed eller ejerlejlighed terrasser, ser for tabeller, der er designet til at lægge flush mod væggen. Nogle tabeller har sæder, der kan skubbes ind under bordet når den ikke er i brug for en ren Kubus form. Overveje en Adirondack stol og foden hvile eller en lille hængekøje til afslappede eftermiddage. Hvis du har plads til kun en lang slank bænk, vælge en med opbevaring nedenunder.

Skygge baldakiner

Paraplyer og skygge baldakiner for små uderum er rigeligt. Vælge en at glide gennem hullet i tabellen, eller vælge en fritstående paraply, der hænger over dine møbler til beskyttelse mod solen. Lærred skygge baldakiner kommer i square, runde eller firkantede former og størrelser. Nogle kan knyttes direkte til væggen for at skygge en lille opholdsområde uden en stang på måde. Løftbare baldakiner husly små rum fra solen, holde regnen på bay eller trække helt.

Gynger

Du kan finde swing stole beregnet til en person kun. To af disse kan passe en lille plads bedre end en to-sæders swing. Tilbehør der findes udlæg arm bakker, for rum, der ikke kan rumme tabellerne swing og side. Gynger kan være fritstående eller hænge fra kæder knyttet til tag.

Belysning

Stearinlys er en favorit udendørs belysning kilde. Holde dem afskærmet fra vind og fra brændbare materialer. Et alternativ til stearinlys er stick-on LED pot lys. Disse kommer i små runde eller firkantede figurer med ét lys, en bakke med to eller flere lys eller en strimmel af flere lys. De selvklæbende backs, der gør dem let at vedhæfte lige hvor du ønsker lys. Tilføje en perlerække af lys omkring toppen eller rundt i bunden af din lille plads til at give en blød glød uden overvældende rummet. Hvilken slags lys du skal købe, afhænger af, om din lille rum er beskyttet fra elementer eller en del af baggård.

BBQ Grill

Må ikke undervurdere fordelene af en gammeldags hibachi grill og dens mange designs for små rum. Andre kompakt grill kan kommer i alle former og størrelser og være fritstående eller sidde på bordplader eller en hylde, der er knyttet til en væg. Brændsler til grill omfatter trækul briketter til propan gastanke til indbyggede gasledninger. Placer ikke åben ild på ustabile overflader eller i nærheden af brændbare materialer.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com