Passende procedurer til at skære ned træer

January 30

Passende procedurer til at skære ned træer

Træer føje værdi til din ejendom og give dit hjem med skygge og skønhed. Mens du ikke bør unødigt fældet træerne omkring dit hjem, undertiden et træ er døde eller også beskadiget og kræver fældning. Skære ned i et træ ved hjælp af den korrekte procedure sikrer, at ingen skade sker på din ejendom eller din nabo, og at du forbliver sikker under processen.

Vurdering

Det første skridt i opskæring ned i et træ skal du undersøge træet og rummet omkring det at bestemme den bedste vej til at falde. Træer vil rive ned lemmer og eventuelt trunke af træer i deres måde da de falder, så vælg en faldende sti, der er så klar som muligt. Lean af træ, eksisterende sår og vind vil også påvirke hvordan træet falder når du har foretaget din nedskæringer, siger filtypenavnet University of Missouri.

Første Cut

Kun er små træer med kufferter mindre end seks inches i diameter nemt skæres i en pass af en motorsav. De fleste træer skal du foretage en første cut på siden af træet, hvor du ønsker det til at falde, ifølge North Dakota State University landbruget udvidelse. Denne nedskæring bør tage en 45 graders vinkel kile ud af en træstamme. Det bør være en tredjedel af den stammen diameter i længden, men heller ikke mere, eller træet kunne begynde at falde for tidligt.

Andet klip

Gør din anden cut på den modsatte side af stammen holder dig ud af stien falder af træet, som det kommer. Gøre en anden 45 graders vinkel kile skåret ud af stammen mod den første snit, men forlade et par inches af trunk mellem to, anbefaler North Dakota State University landbruget udvidelse. De fleste træer vil begynde at falde så snart du er færdig med det andet snit, og du skal gå væk hurtigt så store lemmer eller grene ikke rammer dig som træet kommer.

Wedging

Træer med stærk stammerne eller alvorlige lean i én retning har brug for kiler til sikker fældning. Hvis du planlægger at skære ned en masse træer, et sæt af hård plast kiler er en billig investering, eller du kan skære improviseret kiler fra ekstra træ. En kile er drevet ind i snit på den modsatte side af hvor du ønsker træet til at falde, siger nordlige skove, og derefter hamrede med en slæde. Løfte og skubbe handling at kile skaber hælder træ mod din første cut og vil sikkert gøre det falde i den ønskede retning.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com