Sådan Care for syntetiske tekstiler

October 31

Stoffer kommer i et bredt sortiment af materialer. Stof-industrien er vokset og diversificeret utroligt i de seneste årtier. Det kan være svært at vide, hvordan at tage sig af dem alle. Nu tilføje til kvotienten en bred vifte af kombinationer af disse materialer, og du kan få virkelig forvirret. Men med lidt oplysninger om indhold, tøj, Tøjvask tid kan blive lettere.

Instruktioner

•Know at polyester er en af de mest udbredte stoffer rundt. Det er stærk, farven hurtig og rynke resistente. Dens også gule pletter og piller nemt og er nonabsorbent. Polyester kan være tør rengøres uden skader, men det også vasker smukt. Vask polyester elementer indefra og ud at forhindre stoffet fra blokering. Brug varmt vand og lav varme. Du kan bruge pletten forbehandle på det. Det normalt er nødvendigt lidt eller ingen Strygning, enten. Polyester er ofte blandet med andre stoffer, især cottons.

•Understand, rayon er også et meget almindeligt anvendte stof, men det har helt anderledes egenskaber end polyester. Rayon er brugt i gardiner og tøj og endda nogle polstrede stof. Det er stærk og absorberende, men det har ingen kræfter, når det er vådt. Rayon skal være tør renset normalt, men der er rayon blandinger, der kan vaskes. Ikke nogensinde vaske det, medmindre det står. Vask i varmt vand med en blid rengøringsmiddel eller opvask i hånden. Hænge tørre og vende vrangen ud. Jern med en mellemlang jern.

•Lære egenskaber af akryl. Også er almindeligt anvendt i tøj, akryl machine afvaskelige og rynke resistente. De ligner ofte uld i bulkiness og blødhed. Akryl er ofte parret med polyester og uld. Dette medvirker til at forhindre den pilling at akryl er berømt for. Der er ingen rigtig eller forkert måde at hvidvaske akryl, fordi de kommer med alle former for rengøring kombinationer. Nogle er håndvask eller kemisk ren kun mens andre er robust nok til vaskemaskinen ved hjælp af varmt vand og en medium varme tørretumbler. Det afhænger hvad akryl er parret med, så du bliver nødt til at ty til omhyggelig etiket læsning med disse.

•Sørg ved at nylon er en meget stærk, alsidig og let stof. Det er populært i lingeri, tæpper, regnfrakker, hatte og telte. Det kan normalt vaskes i varmt vand og en svag varme tørretumbler indstilling. Hvis elementet nylon er sarte som lingeri, kan du vaske det i hånden for at forhindre rivning eller bruge en mesh taske lavet for sarte. Disse elementer bør hængt til tørre eller tørret på en ingen varme indstilling.

•Know sådan care for acetat. Udbredt i Taft, satins, pandekager og brokader, er acetat en silkeblød stof, der forhæng godt men er ikke absorberende eller farveægte. Du kan tørre rene acetat, men det kan være hånd vaskes hvis du bruger stor omhu med det, som det har ingen kræfter, når det er vådt. Vask det meget forsigtigt i varmt vand med en delikat hånd vaskemidler. Du kan tilføje nogle skyllemiddel til vandet for at undgå rynker. Jern vrangen ud, når stoffet er stadig fugtig med den fedeste indstilling af jern. Brug altid en presserende klud, hvis du nødt til at røre op på forsiden af tøjet.

Tips & advarsler

  • Læs producentens etiket. Når etiketterne begynder at falme, markere dem med en permanent pen - især hvis du har flere familiemedlemmer, der beg med vask.
  • Husk at de fleste stoffer kan ikke tage høje vaskemaskine eller tørretumbler varme og noget med farve kan kun tage blegemiddel til farvede tekstiler.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com