Formerings blåbær Aeroponically fra stiklinger

May 6

Formerings blåbær Aeroponically fra stiklinger

Blåbær er blandt de planter, der kan overføres gennem stiklinger forankret aeroponically. En aeroponic voksende system sprays næringsstof-mættet vandtåge over planter stængler og rødder til at støtte vækst. Systemet bruger ikke jord eller tanke vand. Aeroponic voksende systemer består af en elektrisk pumpe og dug kammer at fodre rødderne, låg med huller, der passer på den dug kammer og neopren kraver, som passer ind i hullerne til at holde blueberry stiklinger.

Instruktioner

•Vælg en sund, sygdom gratis blåbær plante af den ønskede sort. Skær omkring 6 inches fra spidsen af det indeværende år bløde nye skud. Fjern alle, men to store eller tre små blade fra stiklinger. Tage stiklinger i juni før frugt knopper form på anlægget.

•Sæt stiklinger i neopren holdere passende for aeroponic systemet. Forlade omkring 2 inches af stænglen udsat for naeringsoploesningen tåge. Indsæt indehavere i huller i maskinens aeroponic låg.

•Tilføj næringsstof løsning som anvist af fabrikanten, eller nok til at dække indtag for dug pumpen og lægge låg på den dug kammer. Placere systemet i et område, der modtager diffust sollys hele dagen.

•Cycle den dug pumpe så det er på 30 minutter og slukker for 30 minutter. Holde lufttemperaturen omkring planten og naeringsoploesningen temperatur på 70 grader Fahrenheit. Vedligeholde relativ luftfugtighed på 65 procent. Stiklingerne skal udvikle en rodsystem og være klar til transplantationen inden for 30 dage.

Tips & advarsler

  • Hvis du ikke kan opretholde luftfugtigheden på 65 procent, dække planterne med en gennemsigtig ventileret formering kuppel. Alternativt kan du oprette en pumpe og mister at sprøjte planterne med almindeligt vand i ca 10 sekunder hver 10 minutter.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com