Sådan skærpe saks med ståluld

October 31

Skarphed saks med ståluld er et nemt og hurtigt projekt. Dette trick virker med enhver stil saks fra hverdagens køkken saks til specialiserede dem herunder syning saks, neglesakse, og selv de fleste stilarter af sakse såsom pinking sakse, som har takkede blade, og udtynding saks, som har tænder for tyndere hår. Gentagen brug af enhver stil saks vil resultere i sløve knive, således at du bliver nødt til at skærpe dem.

Instruktioner

Sådan skærpe saks med ståluld

•Køre den saks under en vandhane for at rense ud store snavs som fnug, plast rester eller lim fra klæbemidler. For ekstra sticky vinger kan du bruge nogle neglelakfjerner. Kort sagt nogle på et stykke vat og krat off enhver resterende lim.

•Scrub off enhver rust eller tæring steder med ståluld. Kan du gøre dette under rindende vand, hvis der er en masse rustpletter behov for vaskning. Som du gnide ståluld over vingen være omhyggelig med at kun gå op og ned bladet og ikke side til side som dette vil beskadige vingerne. Vær sikker på at gennemsøge begge sider af klingen og i mellem tænderne, hvis beskæftiger sig med sakse.

•Tør saks grundigt med et håndklæde. Husk at tørre ud saks efter hver brug for at forhindre fremtidige ruster. Bomuld håndklæder bliver ofte forlader lint på vingerne så grundigt fjerne enhver lint engang saks er tørre.

•Få en ren og tør stykke af ståluld. Skære igennem det fem eller seks gange med den din saks. Hvis skarphed Sakse med tænder, sikre, at alle tænderne kommer i kontakt med stål-uld. Du skal bruge flere stykker af ståluld til at skærpe hele længden af vingerne.

•Kontrollér saks på et stykke skrot papir til at sikre en skarp og endda klippe. Hvis klingerne stadig synes kedelig Gentag trin fire.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com