Hvad er den gennemsnitlige højde et skab hylde skulle være?

November 1

Folk installere skab hylder til at holde deres tøj, støvler og selv camping gear eller sportsudstyr. Disse hylder hænge lige på skab væggen på stort set enhver højde, afhængigt af hvordan skabet er arrangeret. I de fleste tilfælde bestemmer højden af de skab stænger højden af hylden. Vær opmærksom på dit tøj opbevaring behov først før planlægningen hvor til at sætte den skab hylde.

Gennemsnitlige skab hylde højde

I en standard, gennemsnitlige skab hænger hylden på omkring 48 inches fra gulvet. Dette er præcis fire fødder og er dybest set brysthøjde på en mellemstor mand. Denne højde bestemmes af højden af closet stangen, som typisk hænger 45 tommer fra gulvet, giver nok lodret plads til at hænge bukser og skjorter. Hvis closet stangen hænger højere, hænger hylden også højere. Hylden er normalt tre til fire inches over closet stangen.

Dobbelt skab Rod ordning

Når skabet har dobbelt skab stænger, eller to stænger stablet på, hylden er hængt meget højere på omkring 82 inches. Den øverste stang i en dobbelt skab rod ordning hænger på 80 inches at tillade plads nok til den anden stang nedenunder. I arrangementet dobbelt skab rod findes kun 40 inches af lodret plads til at hænge tøj. Typisk, en skab hylde er ikke installeret over bunden closet stangen fordi tøj hang på den øverste stang ville trække langs hylden, så kun den øverste stang har en hylde.

Tøj hylder

Tøj hylder er stablet hylder installeret i en enkelt kolonne langs væggen. Disse hylder gemme trøjer og skjorter, der ikke hænge på stængerne. Den øverste hylde i kolonnen er installeret på 80 inches maksimale højde. Den nederste hylde er installeret overalt fra 15 til 20 inches fra gulvet for at give plads til poster under den. Hver hylde ligger omkring 15 inches fra hinanden i kolonnen. Højderne af hylderne varierer baseret på hvor meget plads enkelte kræver.

Sko hylder

En sko hylde er et andet projekt helt. De fleste sko stativer sidder på gulvet. De består normalt af slots eller cubbies i hvilken hver sko par sidder. Cubbies varierer i størrelse fra seks til otte inches lang og normalt otte inches høj. Hylderne er indstillet på gulvet eller stablet oven på hinanden. Derfor, sko reoler højde varierer fra 16 inches til et stablet dobbeltrække af cubbies til 24 inches for en tredobbelt stablet række. Sko hylder kan være installeret hele vejen op i siderne af skabet væggen; men tilgængelighed begrænser deres maksimale højde. Installere sko hylder op til lader 60 inches høj de fleste voksne nemt komme til hylderne.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com