Hvad der forårsager vingård til bliver gule, når det blomstrer?

November 3

Hvad der forårsager vingård til bliver gule, når det blomstrer?

Vinindustrien er milliarder værd hvert år. Selv små vinmarker er set over omhyggeligt, og tegn på stress og sygdom begynder ofte med en gulfarvning af bladene. Bloom tid er en afgørende periode i udviklingen af årets afgrøde. Lære at forstå, hvad der forårsager gulfarvning gør det muligt at behandle problemet ved kilden og har et sundere vingården producerer mere druer.

Jorden mangler

Når hele vingården bliver gul langsomt, eller store dele af det, årsagen er sandsynligvis mangel på mineraler i jorden. Du vil gerne have din jord, testet, som det kunne være for lidt kvælstof, kalium, jern eller magnesium. Elementært mangler kan løses gennem tilsætning af gødning højt i det ønskede element.

Insekter

Mange insekter pest drue avlere, men kan håndteres let. En infestation kræver sterner foranstaltninger. Tegn på et blad hopper omfatter blad gulfarvning i pletter på blade, efterhånden breder sig til hele bladet. Drue phylloxera er små bløde gule insekter ligner bladlus, der producerer blad gulfarvning og galls. Der er ingen god måde at slippe af med dem, men de kan forebygges med vanding og gødning kan vingården bo tryksvage.

Sygdom

Umiddelbart efter blomstrende er de unge druer sårbare over for dunede meldug, som påvirker både bær og blade. Bladene vil se mugne på undersiden og splotched med gul fra oven. Dunede mug og meldug kan behandles med et svampemiddel spray på eller umiddelbart efter bloom tid. Pierce's Disease, en bakteriel infektion spredes ved blad tragte, forårsager vinstokke til gul og derefter blive brune, så de dør. Vinstokke bør fjernes, da der er ingen kur.

Tørke

Manglen på vand forårsager gulfarvning af blade, forkrøblede drue vækst og tab af blade. Dårlig kunstvanding praksis kan føre til kun et par vinstokke bliver påvirket, eller hele vingården kan vise tegn på vand tab stress i en meget tørre år. Moderne kunstvanding giver mulighed for målrettede vand levering til hver vin med drypvanding. Sprinkler systemer spildevand, som vandet vil fordampe før de når rødderne, og kan fremme sygdomme ved at lade bladene fugtig.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com