Hvordan man dyrker Stelis orkideer

November 4

Stelis orkideer er ikke din typiske orkideer. De er små planter med bittesmå blomster, der vokser i klynger langs oprejst blomsterstilke, der er kun cirka 6 til 10 inches høj. Cirka 270 arter er medlemmer af Stelis orkidé-familien og ifølge "The New York Botanical Garden illustreret encyklopædi af havebrug" du skal dyrke dem på samme måde som du ville Pleurothallis orkideer, en anden, men mere populære, familie af små orkideer.

Instruktioner

•Maintain fugtige jordbundsforhold på alle tidspunkter. En Stelis orkidé vokser ikke godt hvis du tillader jord tørre mellem vandingerne.

•Grow en Stelis orkidé nær et vindue så det får indirekte sollys. Holde Stelis orkideer væk fra varmekilder såsom et komfur eller en radiator. Ideelt set bør gennemsnitstemperaturen mellem 55 og 60 grader Fahrenheit om natten og 75-80 grader i løbet af dagen.

•Indstil Stelis orkidé på en bakke fyldt med sten og vand. Dette øger fugtigheden omkring orkidé. Hvis dit hus er især tørre--som det kan være i løbet af vinteren--kan du overveje at bruge en luftfugter i samme rum som Stelis orchid.

•Fertilize det med en orkidé gødning, ved hjælp af 1/2 styrken anbefales på etiketten. Befrugte hver tre vandingerne i foråret og sommeren, og derefter hver fire til fem vandingerne i efterår og vinter.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com