Sådan får du lugter ud af en keramik laden tæppe

November 5

Sådan får du lugter ud af en keramik laden tæppe

Keramik laden tæpper kan gøre en fantastisk tilføjelse til gulve i dit hjem. Mens stueetagen kommer disse tæpper i kontakt med alle former for tvivlsom objekter, såsom sneakers, snavs, animalsk affald og fødevarer. Som et resultat, kan din Pottery Barn tæppe afhente nogle uønskede lugte. At fjerne disse lugt og genskabe en behagelig og ren duft tilbage til dit tæppe er muligt med hjælp fra et par teknikker og elementer, du kan finde i butikken.

Instruktioner

•Indstil dit tæppe uden for natten. Den friske luft udendørs kan ofte hjælpe de dårlige lugt forsvinder. Inspicere tæppet i enhver insekter før at bringe det tilbage indeni.

•Vacuum dit tæppe. Indlejret snavs, fødevarer og andre materialer kan ofte forårsage tæpper til at give off en dårlig lugt. Ved at fjerne partikler med et tomrum, vil du højst sandsynligt fjerne duften.

•Sprinkle bagepulver på gulvtæppet og lade det sidde natten over eller så længe som muligt - jo længere bagepulver sidder, jo mere tid at absorbere lugte. Vakuum bagepulver, når du er klar til at fjerne det fra tæppet. Tøm din vakuum pose eller dåse ofte, som bagepulver vil få det til at blive tung og fuld. Gentag processen hvis du stadig registrere lugt, som det kan tage et par applikationer, før lugten er helt fjernet.

•Pour lige dele destilleret hvid eddike og vand i en sprayflaske. Anvende en lys spray af blandingen på tæppet. Kombinationen skal absorbere lugt.

Tips & advarsler

  • Altid anvende behandlinger til inconspicuous områder af tæppe, sådan som nedenunder, før du anvender det over det hele. Dermed kan hjælpe med at forhindre eventuelle farvning af behandlinger kan forårsage.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com