Hvad der forårsager spidsen af min Spider plante at vende brun?

November 5

Hvad der forårsager spidsen af min Spider plante at vende brun?

Spider plante (Chlorphytum) er formentlig en af de mest populære potteplanter dyrkes i dag. Det er relativt let at passe, er ikke kræsen om belysning og er attraktive. Men det er meget almindeligt for spidserne af bladene skal blive brune. Der er flere mulige årsager og de er alle nemme at lave.

For meget gødning

En potentiel årsag til brune tips er gødning brænde. Dette kan ske, hvis for meget gødning anvendes, eller hvis vandet bruges til vanding er høj i opløselige salte. Hvis fælgene af gryder har en beige eller hvid sprøde grænse, det er et tegn på overskydende gødning. Være sikker på anvender du den rigtige mængde af gødning, betale meget opmærksom på dosering på gødning flasker. Være sikker på, at du bruger en indendørs sats i stedet de udendørs sats. Planter udendørs brug for større mængder af gødning, som de vokser i et hurtigere tempo. De fleste potteplanter behøver ikke meget gødning på alle. Skære ned på gødning ansøgning i vintermånederne når planterne ikke vokser meget. Også overveje at organiske gødningsstoffer, der er langsom frigivelse og ikke indeholder høje natrium niveauer.

Lav luftfugtighed

Spider planter kan lide en masse af fugtighed omkring dem. Hvis luften er tør, vil en daglig tåge af vand hjælpe. Du kan også placere puljen på en underkop af småsten med vand, der er bredere end puljen af et par inches. Når vandet fordamper, vil luften omkring anlægget har højere luftfugtighed.

Tør jord

Selv om det er godt at lade jord tørre ud mellem vanding, forlader dem tør for længe kan skabe stress, som vil dukke op med brun spids og striber langs bladene. Brug en fugt meter til at vurdere fugten niveauer hver par dage. Når måleren viser tør, er det tid til vand. Vand grundigt indtil vandet løber ud drænhuller i puljen. Men hvis vandet løber ud straks uden at blive absorberet, det er et tegn på at jorden er faktisk alt for tørt og komprimeret til at absorbere vand. Gennemvædning det i en spand vand i et par minutter vil udvide jordpartikler til at acceptere vand.

For meget sol

Bladene vil svide, hvis de får for meget direkte sol. De gør bedst i indirekte lys og er selv okay i lave lys niveauer.

Vandkvalitet

Hvis ingen af de ovenstående løsninger hjælper, kan dit vand fra hanen har for meget fluor eller andre kemikalier, der er følsomme over for planten. Snip off alle de beskadigede blade, så prøv vanding med opsamlet regnvand og overvåge anlægget for at se, om det løser problemet. Hvis det løser problemet, kan du overveje en vand kvalitetstest for dit vand fra hanen til at fastslå, hvis nogen af niveauerne overstiger anbefalede niveau og holde indsamle regnvand!

Tid til kløft?

Hvis din edderkop plante har været stigende i et stykke tid og bliver store og altid har brug for vand, er det sandsynligvis root bundet og bør repotted eller opdelt. Fjerne det fra puljen og undersøge de kødfulde knolde rødder. Hvis rodklumpen er for det meste rødder og lidt jord, skære rodklumpen i kvartaler med en skarp kniv og placere en enkelt division tilbage i en ren gryde af samme størrelse med friske pottemuld. Pot op de andre divisioner at lave nye planter til dig selv eller til venner.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com