Hvordan du udskifter ruden i en træ vindue

November 5

Hvordan du udskifter ruden i en træ vindue

Udskiftning af en knækket eller revnet rude i en træ vindue er en gør det selv-job, der sparer omkostningerne ved at have en professionel kommer til dit hus. Akryl ruder kit kommer i et rør som andre former for caulk, hvilket gør opgaven lettere, i modsætning til gammeldags kit, som du havde brug for at arbejde i hånden, indtil det blødgøres, derefter form i en lang strimmel. Bære handsker og beskyttelsesbriller, når du arbejder med glas og skår fra gamle hårde kit, til beskyttelse mod skarpe kanter og rystende stykker.

Instruktioner

•Undersøg om rammen for at se, om der er en smal træ stribe skrues på rammen omkring kanterne af glasset. Hvis der er, fjerne skruerne med en skruetrækker og trække det løs. Det kan være delvist limet på med kit, så lirke det forsigtigt fra glasset med en skruetrækker eller kit kniv.

•Tag på kraftige handsker og omhyggeligt greb stykker af knust glas hængende fra toppen af rammen. Sno dem til at arbejde dem løs, derefter fjerne glas på siderne og bunden af rammen på samme måde. Hvis ruden hele er stadig i ét stykke, score kanterne med en glas cutter, tape over score mærker og revner, og tryk på det med en hammer til at bryde det i stykker kan du fjerne.

•Peel off gamle putty fra kanten af rammen eller skær det med en hobbykniv. Trække sig ud den gamle Glarmester point, små flade stykker af metal, med tænger. Rens eventuelle rester fra de kanaler, der holdt glasset ved hjælp af en mejsel. Vær omhyggelig med ikke at skær i træ.

•Hold en tape måle mod rammen og måle højden og bredden af åbningen, herunder kanalerne. Købe et nyt stykke glas 1/8 tomme mindre end målinger til at muliggøre en udvidelse eller sammentrækning af træ.

•Paint kanal med primer maling og lad det tørre.

•Køre den en perle af akryl ruder kit omkring de kanaler hvor glasset vil røre. Glasset på plads, og tryk på det mod putty.

•Tryk på Glarmester peger lodret i den træ ramme så tips vasken i skoven og de holder glasset på plads. Space dem hver 8 til 10 inches eller mindst én til to hver udkanten af en lille rude. Starte dem forsigtigt i hånden, da de er skarpe, og tryk ned med en spartel.

•Køre den en anden perle af kit rundt om kanten af glas og ramme, ved hjælp af en spartel til at udjævne det til en 45-graders vinkel mellem glas og træ. Hvis du har fjernet træ strimler, glat den putty flade mod glasset i stedet og skrue strips tilbage på plads.

• Lad putty hærde i et par timer, derefter bruge en hobbykniv til trim off overskydende der presses på glasset. Tør glasset med et fugtigt køkkenrulle til at fjerne enhver udtværet putty.

• Lad putty tørre grundigt og derefter male over det og ramme til at matche resten af vinduet.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com