Fogged dobbelt-Paned Vinduer angiver varmetabet?

November 6

Fogged dobbelt-Paned Vinduer angiver varmetabet?

Et vindue er mere end bare et hul i en væg: glas lader lys passere og danner en forsegling mod vind og regn. Desværre, glas også giver varme til at passere, som kan gøre windows energi wasters. I de seneste årtier, har energieffektive dobbelt - og triple-rude Vinduer gjort windows med enkelt glaslag næsten forældet. Dobbelt-rude vinduer i god stand reducere varmetab, men dug mellem ruderne er et tegn på, at vinduet skulle repareres eller udskiftes.

Hvordan de virker

Dobbelt-ruden windows bruge egenskaberne af gasser til at reducere energitabet. Glas er en dårlig isolering, mens gasser er meget bedre. Et vindue med dobbelt-ruder er en slags sandwich: to lag glas med omkring en halv tomme af gas i det "døde rum" mellem dem. High-end windows har ædelgasser som argon mellem ruderne; billigere windows udfylde normalt rummet med luft. Gas i rummet hæmmer varme udstrålende gennem den første rude, så den anden rude at forblive køligere. Om vinteren reducerer dette varmetabet gennem vinduer; i sommeren reducerer det solvarme gennem glasset. Nogle dobbelt-ruden windows bruge belægninger til at reducere varmeoverførslen yderligere, og mange selskaber tilbyder nu endnu mere energieffektive triple-rude vinduer.

Vinduet konstruktion

For "sandwich" til at arbejde, skal gas forsegles tæt mellem ruderne. De to plader sidde i en metal eller vinyl ramme med strimler af fugemasse både inde og ude. Tætning mellem ruderne indeholder små perler af silicagel tørremiddel, samme fugt-absorberende materiale fundet i små poser i mange forbrugerprodukter.

Sæl fiasko

Over tid forårsage daglige varme-cool cyklusser mikroskopiske revner til at danne i sæler. Disse revner tillader vanddamp-bærende udeluft at forurene det forseglede luftrum. Silica gel perler i den indre segl adsorberes fugt, der trænger de ydre sæler, holder luftrummet tørre, indtil de bliver mættet. Når tørremiddel kan ikke længere udføre, kan vanddamp kondensere på glas i vinduet.

Kondens

Hvis et vindue synes dugget, bestemme hvilke glasoverfladen er våd. Et vindue med kondens eller dug mellem ruderne mislykkedes. Ikke alene kan fugt i luft rum blok lys, men fugtig luft også overfører varmen mere let end tør luft. Det betyder, at vinduet har mistet noget af sin isolerende evne. Kondens på den lokale side af en dobbelt-ruden vindue, især på kolde dage, indikerer ikke fejl i forseglingen Det betyder blot, luftfugtighed inde i huset er høj. Kondens på denne overflade kunne i sidste ende skader segl på indersiden af vinduet, så det bør undgås så godt. At reducere luftfugtigheden kan opnås med en affugter eller af ordentlig udluftning af inde luft.

Erstat eller reparation

Boligejere har tre muligheder: Erstat mislykkedes ruder, udskifte hele vinduet eller reparere en mislykket rude af "defogging" det. Vinduet glas selskaber kan erstatte en mislykket rude til en brøkdel af omkostningerne ved en udskiftning vindue, men hvis sæl fiasko var forårsaget af skader på rammen, skal du muligvis udskifte hele vinduet. Defogging lyder som et godt køb, til en pris på en tredjedel til halvdelen af prisen på udskiftning glas. Vinduet defogging selskaber bore små huller i glasset, behandler det indre af glasset til at fjerne fugt og installere en-vejs ventiler for at holde luft. Processen kan være kun midlertidig, dog, og boligejere, der har brugt det synes lige så splittet mellem glade og utilfredse.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com