Hvor hen til genindføre gamle træ finish

November 6

Hvor hen til genindføre gamle træ finish

Når du bringer finish på en gammel stykke af møbler tilbage til sin oprindelige tilstand, gendanner du den. Dette kan indebære så lidt som patching ridser eller så meget som slibning og lakering hele stykke. Mange teknikker til spot reparationer indebærer ikke lakering, og bevare gamle finish ofte gør stykket ser bedre ud. Desuden, stripning og slibning tager sit vejafgift på træ, og hvis brik har en lamineret top, er der altid fare for slibning gennem laminering. Medmindre finish er groft beskadiget, er du bedre stillet genoprette det uden at fjerne den.

Instruktioner

•Patch ridser og mindre skønhedsfejl med træ olie finish og indsætte voks. Olie finish fås i forskellige farver, så brug en, der passer til farven på møblerne. DUP den på med en ren klud, giver det ca. fem minutter at trænge ind og derefter tørre det af. Spred lidt pasta voks på reparation, så polere op voks med kluden. Du kan også reparere ridser ved at duppe dem med en spartel stick, der matcher farven på møblerne, så voks over putty.

•Tag vand mærker i overfladen af finish af let fugtning med denatureret alkohol en klud og gnide dem. Du kan også sprede mayonnaise på mærker, lad det sidde natten over og derefter tørre det af. Olier i mayonnaise vil fortrænge vandet.

•Udskift mangler farve med polstring lak, som er en slags shellak og pulveriserede pletten. Gøre en pad ved at folde ostelærred, derefter dyppe den i lak og stryg over det beskadigede område som et pendul, duppe på hver nedadgående. Bland nogle pulveriserede pletten for at få en farve, der matcher, så drys det på lakken, mens det er stadig tacky. DAB over pletten med puden til at opløse det, derefter spredes mere farve og ising igen. Fortsæt, indtil du er tilfreds med den blanding.

•Match glans med en dåse af aerosol lak. Spray over reparation, udtynding kanterne af området spray fra det. Når lakken tørrer, gnid det med #0000 ståluld. Hvis du har svært ved at matche glans, derefter gnider hele overfladen med stål-uld og polere det med pasta voks.

•Få et område med afskalning finish ved at gnide ud gamle færdig med ståluld, derefter sprøjte det med aerosol lak. Fjer kanterne af spray til at blande dem med gamle færdig, gnid derefter lakken med ståluld, når det tørrer.

Tips & advarsler

  • Vand pletter, der har trængt ind i træet kan ikke fjernes uden at fjerne finish og slibning af træ. Da det er svært at blande denne type reparation, ikke kan det normalt gøres uden lakering det hele stykke af møbler.
  • Holde rummet ventileret når du bruger spray lak. De flygtige opløsningsmidler er skadelige for dine lunger og nervesystem.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com