Tips om Caulking Badeværelse Kampprogram

November 6

Der er to grunde til at caulk inventar i badeværelser. Den første grund er at holde dem sikret i et visuelt tiltalende mode. Den anden er at forhindre lækager. Caulk er en integreret del af installere inventar i et badeværelse og er ganske simpelt at gøre, når armaturer er blevet sat på plads.

Fjern gamle Caulk

Hvis badeværelse armatur er blevet installeret i år og caulk skal genanvendes, er det første skridt at fjerne gamle caulk fra leddet mellem armaturet og overfladen er installeret på. Sørg for området er helt tør, før du begynder at fjerne gamle caulk således at ingen vand kan sive ind mellem armaturet og væggen eller flise. Bruge en spartel eller utility kniv til at skrabe væk gamle caulk fra kanten af armaturet, rense ud hele, fordi nye caulk ikke vil overholde den gamle caulk. Hvis det er muligt, fjerne hele armaturet, såsom en køkkenvask vandhane, at rense den gamle caulk ud før du anvender den nye caulk. Hvis du lige har installeret badeværelse armatur, er der ikke behov for dette trin.

Korrekte Caulk

Der findes flere typer af caulk, men kun et par der kan bruges i badeværelset. Brug ikke latex caulk, fordi det vil opløse med konstante udsættelse for vand og lad det sive ind i dit stativ. Akryl latex kan bruges i badeværelser, da det er en smule mere fleksible og dyrere end lige latex. De fleste har fungicid tilsætningsstoffer, der holder meldug eller andre svamp i at vokse op til 15 år. Silikone caulk er den dyreste af badeværelse latex og kommer i anti-svampe versioner så godt. Disse caulks er bedste til badeværelser, men de tørrer utroligt hurtigt og kræver en rolig hånd til korrekt anvendelse.

Anvende Caulk

Når leddet er ren og tør, og du har valgt den rigtige slags caulk, simpelt hen opstille en perle af det ind i leddet med din tube af caulk eller en fugepistol. Mens dette kan synes enkelt, er der et par tips, der kan hjælpe dig ud. Caulk bør ved stuetemperatur, der skal være varmt, ca 70-75 grader F. Dette gør caulk mere plastisk og let at sprede. Bruge en plastikske, ispind stick eller store-købte caulking værktøj til at hjælpe glat perle af caulk og fjerne overskydende. Du kan også glatte det med fingeren. Sørg for at du har et antal rene klude på hånden til at tørre op nogen caulk, der får på væg, gulv eller armatur, før det tørrer.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com